Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

2 εκατομμύρια ζητάνε η Γιάννα κι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος από το Πρώτο Θέμα

Αγωγή κατέθεσαν σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι Θόδωρος Αγγελόπουλος  και Γιάννα Αγγελοπούλου κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και των διευθυντών σύνταξης της εφημερίδας για τα δημοσιεύματα στο φύλλο της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2012. Με αυτά ισχυρίζονται ότι τους συκοφαντούν και πλήττουν βάναυσα την τιμή και υπόληψή τους σχετικά με την τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος στην κατοικία τους.Παρότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δίκη δεν γίνεται λόγος για το σημείο του δημοσιεύματος που συνιστά τη συκοφαντία.Είναι ψεύδη όσα γράφονται;είναι αληθή αλλά στηρίζονται σε κάποιο νόμο του Βενιζέλου και άρα ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγωγή κατέθεσαν σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος  και Γιάννα Αγγελοπούλου κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και των διευθυντών σύνταξης της εφημερίδας για τα δημοσιεύματα στο φύλλο της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2012.
Με αυτά τους συκοφαντούν και πλήττουν βάναυσα την τιμή και υπόληψή τους ως προς την τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος στην κατοικία τους στο Π. Ψυχικό και την πληρωμή  τέλους ηλεκτροδοτούμενων χώρων ενώ η συμπεριφορά του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, στο όνομα του οποίου και εκδίδεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, είναι απολύτως νόμιμη , η δε Γιάννα Αγγελοπούλου ουδεμία σχέση έχει με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Ζητούν την επιδίκαση αποζημίωσης για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς τους ποσού 1.000.000 ο καθένας, το οποίο θα διαθέσουν για κοινωφελείς σκοπούς, με επιπλέον  υποχρέωση της εφημερίδας να παύσει στο μέλλον καθ ΄ οιονδήποτε τρόπο να θίγει την τιμή και υπόληψή τους.
Δικάσιμος ορίστηκε η 19-9-2913.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αυτοί που έχουν τα γένια ,ας έχουν και τα χτένια. Κι αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές...

Read more: Go to TOP and Bottom