Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στο υπ.Οικονομικών τώρα οι στρατιωτικοί


Κλειστή η Σταδίου και η Φιλελλήνων. Στο υπουργείο Οικονομικών κατέληξε η πορεία των στρατιωτικών.

Περίπου 2.000 στρατιωτικοί είχαν συγκεντρωθεί στις 17:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι στρατιωτικοί αντιδρούν στο νέο μαχαίρι που θα γίνει στους μισθούς τους.

Η πορεία τους έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών και επιτροπή των στρατιωτικών επέδωσε ψήφισμα.

Στη διαδήλωση είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με το OnAlert.gr φαίνεται πως έγιναν συστάσεις προς στρατιωτικούς διαδηλωτές ενώ το ΥΕΘΑ έψαχνε τρόπο να βγάλει παράνομη τη συγκέντρωση.

Οι “συστάσεις” και οι προτροπές να αποφευχθούν συμμετοχές στρατιωτικών στη συγκέντρωση που γίνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Κολοκοτρώνη,δεν έλειψαν όλη μέρα σήμερα στις μονάδες του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Οι φήμες και οι διαρροές έλεγαν ότι οι νομικοί του ΥΕΘΑ ψάχνουν τρόπο για να “βγάλουν” παράνομη την συγκέντρωση και να “κόψουν” με το μαχαίρι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Όλα αυτά εντάσσονται σ΄ ένα κλίμα αγωνίας ίσως και πανικού που επικρατεί στο ΥΕΘΑ, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με μία πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ποταμι δεν γυριζει πισω ο Ελληνας αξιωματικος με αξιοπρεπεια εδωσε ισχυρη απαντηση στους φαυλους κυκλους που τον θελουν αφωνο και φοβισμενο ανθρωπακι μην τον στειλουν σε καποια δυσμενη μεταθεση.Και κατι αλλο που δεν αναφερεται πουθενα σε κανενα καναλι εφημεριδα η ιστοσελιδα.Οταν κατερευσε η Σοβιετικη Ενωση οι μισθοι των Ρωσων αξιωματικων εφθασαν σε σημειο εξαθλιωσης οπως γινεται τωρα στην Ελλαδα.Τοτε αυτοι αρχισαν να πουλανε τα παντα γεμισε η αγορα με καλασνικωφ μεχρι και ελικοπτερα βγαλανε στο σφυρι οπως επισης φορτηγα τζιπ και ανταλακτικα υπαρχουν δε φημες οτι καποιος εκκεντρικος πλουσιος αγορασε ενα MIG -29 ! Και ομως απο τους Ελληνες αξιωματικους παρα τις αθλιες συνθηκες που επικρατουν δεν παρουσιαζονται τετοια φαινομενα γιατι εχουν μαθει απο τις οικογενειες τους να ειναι αξιοπρεπεις και να αγαπανε την πατριδα.

Read more: Go to TOP and Bottom