Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αφού πρώτα έβγαλαν Συνταγματικό το μνημόνιο τώρα βγαίνουν οι ίδιοι οι δικαστές στα "κάγκελα"!!!!!!

Με το μπαρδόν δηλαδή αλλά αν και μη νομικοί έχουμε τη γνώμη πως οι μειώσεις όλων των μισθών και συντάξεων είναι αντισυνταγματικές!
Οπως  επίσης η υγεία,η παιδεία και η επιβίωση του λαού προστατεύονται από το σύνταγμα που μια κάστα μυστήριων τύπων ξεσκίζει επί δυόμιση χρόνια τώρα.
Οταν αγαπητοί εκπρόσωποι του νόμου ψηφίζατε (οι ανώτεροί σας έστω)συνταγματικό το μνημόνιο πιστεύατε ότι δεν θα σας αγγίξουν τα νέα μέτρα.Δυστυχώς όμως....
Εστω και τώρα αν πραγματικά καταλάβατε με ποιους έχουμε να κάνουμε μπείτε μπροστά κι ανοίξτε σεις το δρόμο να φύγουν οι δυνάστες μας μια ώρα αρχύτερα.
Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι λειτουργείτε εν ονόματι του Ελληνικού λαού!
Ζείδωρον 


Μετά τη σημερινή, άκαρπη συνάντηση των δικαστών με τoν υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) Βασιλική Θάνου συγκαλεί αύριο στις 3 μ.μ. έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να καθοριστεί η στάση των δικαστών στην κυβερνητική άρνηση να μην υπάρξει περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.

Μια από τις προτάσεις που θα τεθεί αύριο στο τραπέζι της ΕΔΕ είναι η κάθοδος των δικαστικών λειτουργών σε πενθήμερη προειδοποιητική απεργία, παρά τη ρητή διάταξη του Συντάγματος που δεν επιτρέπει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων. Και αυτό γιατί οι δικαστές θεωρούν ότι η περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους αποτελεί συνταγματική εκτροπή.

Παράλληλα, αύριο οι εκπρόσωποι των δικαστών θα συναντηθούν στις 11 π.μ. με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, αναμένουν δε απάντηση στο αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εξ άλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Γ. Φαλτσέτος συγκαλεί γενική συνέλευση στις 14 Σεπτεμβρίου 2012 για να καθοριστεί η στάση των διοικητικών δικαστών.

Κατά τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, ο Γ. Στουρνάρας γνωστοποίησε στους δικαστές ότι οι νέες μεσοσταθμικές μειώσεις στις αποδοχές τους θα ανέρχονται στο 22 με 23%. Ακόμη, ο υπουργός Οικονομικών παρέπεμψε τους εκπροσώπους των δικαστών στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, καθώς εκείνος δεν μπορεί να βρει ισοδύναμο ποσό για να αποφύγει την μείωση των αποδοχών τους.

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

ολα κι ολα του καραγκιόζη ολα...

marianaonice είπε...

Είναι συνταγματική εκτροπή η περικοπή των αποδοχών τους και δεν είναι συνταγματική εκτροπή η πενθήμερη απεργία τους;;;!!!!!!!!!!!!!!!
θα μας τρελλάνουν εντελώς!!

Εδώ ψήφισαν σε Ολομέλεια οι δικαστές του ΣτΕ ότι είναι συνταγματική η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στις αναδασωτέες εκτάσεις!!!!! ψήφισαν συνταγματικά όλα τα μνημόνια και τα εκτελεστικά τους μέτρα και τώρα τους πόνεσε;; Αιδώς Αργείοι!!!!!!

marianaonice είπε...

Αλλά οι ξυλιές στον κ@λο των άλλων δεν πονάνε... όταν όμως το ραβδί γυρίσει πάνω σου τότε καταλαβαίνεις τι εστί ...βερύκοκο...χαχαχααα!

marianaonice είπε...

Και καλά... τώρα αυτοί είδαν τη ...συνταγματική εκτροπή; τόσο καιρό που ήταν;... σπούδαζαν;; χαχαχα! πολύ γέλιο!!

Read more: Go to TOP and Bottom