Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Λάθος άνθρωποι κρεμάστηκαν απόψε στο Σύνταγμα!

Εξαιρετικά εντυπωσιακό το εφέ των ενστόλων να κρεμαστούν οι ίδιοι στις κρεμάλες μπροστά στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών!
Φοβούμαστε όμως ότι πολύ αργά αποφάσισαν κι αυτοί,όπως και οι δικαστικοί,ν' αντιδράσουν.Ισως όταν εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του Παπουτσή και τσάκιζαν τους πολίτες στο ξύλο και τους έπνιγαν στα χημικά είχαν κρατήσει διαφορετική στάση σήμερα να τα πράγματα μπορεί να μην είχαν φτάσει στο απροχώρητο.
Εστω και τώρα λοιπόν εμείς συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα τους με την πίστη ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούν απέναντι στους πολίτες θα φερθούν σαν συνάνθρωποι κι όχι σαν αφιονισμένοι προστάτες του συστήματος.Ας ανοίξει και κανένα κεφάλι πολιτικού,δεν χάλασε ο κόσμος.Τουναντίον μπορεί να ξυπνήσουν και να αντιληφθούν που μας έφτασαν.
Ζείδωρον

Περίπου 5.000 αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες που διαμαρτύρονται για τις περικοπές που σχεδιάζονται στα ειδικά μισθολόγια, συγκεντρώθηκαν στο Καλλιμάρμαρο. Αυτή την ώρα βρίσκονται μπροστά από τη Βουλή, όπου έχουν ανάψει καπνογόνα.

Νωρίτερα πέρασαν απο το υπουργείο οικονομικών όπου έστησαν κρεμάλες. Μάλιστα, σε μία συμβολική κίνηση "κρεμάστηκαν" οι ίδιοι ενώ οι συνάδελφοί τους φώναζαν "κλέφτες- κλέφτες". Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε μπροστά απο το Κοινοβούλιο.

Επιστολή συμπαράστασης προς τους ένστολους έστειλε και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας,ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι απ' όλα σχεδόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης!

Κλειστή παραμένει έως αυτή την ώρα η Σταδίου.


2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Και εγώ Δημήτρη είμαι πλάι στον αγώνα τους. Και ακόμη και τα ΜΑΤ εντολές εκτελούν.......μη νομίζεις ότι όλοι θέλουν να χτυπήσουν κόσμο!
Είναι θλιβερό πού φτάσαμε. Και για τους ένστολους να πω ότι δεν μπορείς να ζητάς να διακινδυνεύουν καθημερινά με ψίχουλα για μισθό.
Καλησπέρα

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δεν τους δικαιολογω αλλα τι να έκαναν...

Read more: Go to TOP and Bottom