Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ολη η αλήθεια για το κλείσιμο της σελίδας "Γέροντας Παστίτσιος" από πρώτο χέρι...

...γραμμένη την Κυριακή,πριν ακόμα δοθεί η είδηση στη δημοσιότητα,από φίλο του διαχειριστή της.
Προσωπικά ως αστείο αντιμετωπίσαμε το γεγονός (δείτε το στο τέλος) το μεσημέρι κι αν επανερχόμαστε είναι γιατί έχει πλάκα και το παρασκήνιο της δίωξης!

Πιστεύω ότι γνωρίζετε την σελίδα γέροντας παστίτσιος στο φατσοβιβλίο.Έχω την ευτυχία να γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο πίσω από αυτή τη σελίδα και στην παλαιότερη ανάρτηση μου για τις κατηγορίες των φοιτητών ήταν η έμπνευση μου για το φιλόσοφο.

Λοιπόν έχω την αλήθεια για το κλείσιμο της σελίδας.
Τη σελίδα αναγκάστηκε να την κλείσει ο ίδιος διότι έχει οριστεί δικάσιμος εις βάρος του για εξύβριση των θείων και το να κλείσει η σελίδα ήταν όρος ώστε να μην προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη,φυσικά αν αθωωθεί η σελίδα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
Έλεος ορίστηκε δικάσιμος σε πέντε μέρες από τη σύλληψη του και στον Τσοχατζόπουλο παίζει να τον δικάσουν σε καμιά δεκαετία.Τον έψαξε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στην μισή Ελλάδα(χωρίς υπερβολές τον έψαξε σε τρεις πόλεις,στην πόλη που κάναμε μαζί διακοπές και στην οποία έκανε την τελευταία του ανάρτηση,στην πόλη καταγωγής του και τελικά τον βρήκε στην πόλη την οποία δουλεύει).

Ο άνθρωπος πέρασε δύο μέρες μέσα στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α. μαζί με πρεζάκια και Λαθρομετανάστες διότι η δίωξη είχε λάβει κάτι λίγα εκατομμύρια mail καταγγελιών εκ των οποίων οι επώνυμες καταγγελίες ήταν μετρημένες στα χέρια και μάλιστα δεν χρειάζονταν κι όλα τα δάχτυλα!Επίσης φανταστείτε τη δύναμη των ορδών ορκ που ονομάζονται χριστιανοί που δεν είχαν κανένα φόβο και απειλούσαν τη δίωξη ότι αν δεν τον βρουν θα κάψουν τη Γ.Α.Δ.Α. πόσο για τον π..... είμαστε τελικά;

Η αρχή σε αυτό τον πόλεμο έγινε από το νούμερο τον Χαρδαβέλα ο οποίος ψάρωσε άσχημα με ένα fake θαύμα που είχε ανεβάσει το φιλαράκι και το οποίο "θαύμα" έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο σε χριστιανική φυλλάδα


 

Το level τρολλαρίσματος πιστεύω έφτασε αρκετά ψηλά και βέβαια ο χριστιανός πολεμιστής Χαρδαβέλας(λέτε να βρήκαμε τον πολέμαρχο του θεού που λέει και ο Λιακό)ακόμα και σήμερα ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της φάβας του θέματος  από σεβασμό στους αναγνώστες του (αν και σε τέτοια άτομα το μόνο που πρέπει να δίνεις είναι χλευασμός και πόνος κι όχι σεβασμό) και σαν έγκυρος δημοσιογράφος που είναι το έχει ακόμα αναρτημένο στην σελίδα σαν πραγματικό γεγονός.


Λοιπόν ο Χαρδαβέλας ξεκίνησε και καθοδήγησε τις ορδές του εναντίον στην εποικοδομητική σάτιρα που έκανε ένα γαμάτο άτομο γιατί του πληγώσανε τον εγωισμό.Το χειρότερο όλων βέβαια είναι το πόσο εύκολα το facebook έδωσε τα στοιχεία του ατόμου στην αστυνομία χωρίς να υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του.

Και το θετικό της υπόθεσης από όλο αυτό είναι ότι τελικά αν και δεν το πίστευα υπάρχουν και μερικοί καλοί μπατσούλιδες οι οποίοι χάρηκαν που τον γνώρισαν και καθόντουσαν και σχολίαζαν τις αναρτήσεις του και γέλαγαν.


Τέλος να πω ότι οι κατηγορίες εις βάρος του παιδιού ήταν εξύβριση των θείων και βλασφημία σε βαθμό πλημμελήματος.Αλλά η βλασφημία,που για τα ρηχά χριστιανικά δεδομένα της χώρας μας μπορεί να είχε και κάποια βάση σαν κατηγορία,αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο και έμεινε μόνο η εξύβριση και τονίζω ότι σε όσες αναρτήσεις είχε κάνει δεν έβριζε ΠΟΤΕ.


Ελλάς το μεγαλείο σου.
Είμαι ο tommy και ετοιμάζομαι για τα δικαστήρια. 
από 
====================
Διαβάστε τι γράψαμε για το θέμα
Στην Ελλάδα του 2012 οι αρχές έχασαν και το χιούμορ τους - Συνέλαβαν 27χρονο γιατί έφτιαξε σελίδα στο Facebook για τον Γέροντα Παστίτσιο!
Βάλτε ρε κανένα λαμόγιο πολιτικό στη φυλακή και δημεύστε του και την περιουσία κι αφήστε τον κοσμάκη να ξεχαρμανιάζει στο facebook!
Αν ο νεαρός προσέβαλε τα θεία,όλοι αυτοί που ορκίζονται στο Θεό να κυβερνούν τίμια και για το συμφέρον του λαού τι προσβάλουν τόσα χρόνια;
ΣΗΜ:Ορκος της Κυβέρνησης:(Oρκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον...)!!!
Γιατί δεν τους πιάνετε όλους από το γιακά και να τους μπουζουριάσετε;
Ελεος μωρέ,ακόμα και το χιούμορ χάθηκε σ' αυτή τη χώρα!

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου.

Να είναι καλά ο Αντρίκος σου, που φτάνει να κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο για να χαλαρώσει η ένταση, να φτιάξει η διάθεση, να χαμογελάσει το χείλι μας .
Κοίτα να δεις πως μπορεί ένα παιδί να γίνει αντίβαρο στην "ζυγαριά" της ζοφερής καθημερινότητας και να μας φέρει στα ίσα μας...

Χτες βράδυ ,παρ' όλη μου την κούραση τον έψαχνα στην 'άλλη σελίδα ,αλλά εκείνη η απίθανη εμφάνισή του στην κούνια δεν εμφανιζόταν...

ΥΓ: Επί του συγκεκριμένου της ανάρτησής σου, δεν το παρακολουθώ το θέμα, δεν είναι του ενδιαφέροντός μου εδώ που τα λέμε, αλλά ή όλη ιστορία της αντίδρασης των «φανατικών» Χριστιανών παραπέμπει στην παροιμία « Όταν ο διάβολος δεν έχει δουλειά τα βάζει με τα παιδιά του…»
Αν ζούσε ο γέροντας Παϊσιος και ένοιωθε προσβεβλημένος από τα δημοσιεύματα του υπό δίωξη blogger το θεωρώ δεοντολογικό ,
ν’ αντιδρούσε καθ’ οιοδήποτε τρόπο εκείνος επέλεγε.
Αλλά τώρα ν’ ασχολείται η Δικαιοσύνη ,όταν ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία, με τέτοια πράγματα που θα μπορούσε να ήταν και επιθεωρησιακά νούμερα, το βρίσκω λίγο σόνικο… Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί και δεν έχω εμβαθύνει στο..πρόβλημα,( έχω χίλια δυο άλλα ν’ ασχοληθώ όπως όλοι μας )αλλά κι αλάνθαστη δεν είμαι.

Σε καλημερίζω και μην παραλήψεις σε παρακαλώ δυο φιλιά στα μαγουλάκια του Αντρέα σου .

Λυγερή Βασιλείου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Read more: Go to TOP and Bottom