Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπαρμπαρούσης πάει για ψώνια στη λαϊκή

Η Χρυσή Αυγή έκανε για ακόμα μία φορά το εθνικό της καθήκον και πήγε ρήμαξε πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών σε παζάρια και λαϊκές αγορές. Η χώρα βρίσκεται πολύ κοντά στη φυλετική της κάθαρση και αυτό χάρη στην αρωγή των καμαριών μας, του Μπαρμπαρούση, του Καιάδα, του Παναγιώταρου κτλ.

Ειδικά ο πρώτος, με το στυλ του, το περπάτημά του, την αρχοντιά του και τον (κουλ) τρόπο με τον οποίο διαβεβαίωνε τους Έλληνες μικροπωλητές πως οι επισκέψεις του στη λαϊκή θα είναι τακτικές, δε μου άφησε καμία αμφιβολία πως έχει τον τρόπο να… ρίχνει τις γυναίκες.

Ο Καραϊσκάκης της ελληνικής βουλής, ο λεβέντης με τη χαίτη και τη βουλευτική ασυλία είναι στο πλευρό μας, είναι δίπλα μας, είναι εδώ να υποστηρίξει τον αγώνα μας για πάταξη του παραεμπορίου και της διαφθοράς των ξένων. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» πήρε τον Μπαρμπαρούση 8 φορές και δεν ήταν εκεί, είχε πάει λαϊκή







του drseeng στο Mediasoup

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γυιός του Ηλία του μεγαλο-νταβατζή της περιοχής. Έξω από τη Μπαμπίνη-πηγαίνοντας για Φυτείες, μες στα χωράφια είχε πριν μερικά χρόνια στήσει "νυχτερινό μαγαζί για Βουλγάρες". Από κεί περνούσαν και οι "γυναίκες" του γυιού-νύν βουλευτή. Εκεί γνώρισε και τις δυό γυναίκες που παντρεύτηκε.
Και για να πάμε πιο πίσω ο νυν "βουλευτής" είχε παππού τον διάσημο εκτελεστή επί κατοχής Κώστα Μπαρμπαρούση. Το 1943 μαζί με άλλον Μαχαιριώτη (δεν γράφω τ' όνομά του γιατί τα παιδιά και τα εγγόνια του τον έχουν αποκηρύξει) δολοφόνησαν στα Βλυζιανά τον Δημήτρη Λαζαρόπουλο, έμπορο από τον Αστακό. Η δολοφονία έγινε με φρικτό τρόπο και αφού του έστησαν παγίδα. Είχε σκοπό την εκδίκηση γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς τους να τους πληρώνει δήθεν για προστασία να μην τον καταγγείλουν στους Γερμανο-Ιταλούς για κομμουνιστή.

Αυτά, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παληοί.
καλημέρα σας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε όλα σχεδόν όσα αναφέρετε είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό και προσωπικά μας εκπλήσσει που δεν έχουν γραφτεί στις εκατοντάδες αναρτήσεις των σελίδων της Αιτωλοακαρνανίας που αναφέρονται στον εν λόγω κύριο!
Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα διασταυρώσουμε και συνεπώς δεν τα υιοθετούμε,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφισβητούμε τα λόγια σας.
Πάντως ο βουλευτής δεν μας φαίνεται για παιδάκι του κατηχητικού!
Να είστε καλά,καλημέρα σας επίσης!

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε απο πάνω...τσούζει λίγο αλλά θα συνηθίσεις ...κάθε αρχή και δύσκολη.
Εσύ μη μασάς μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου σα ρουφιάνος και λασπολόγος.
Συγνώμη κύριε Δημήτρη αλλά τους εχει σιχαθεί η ψυχή μου και αναγκάζομαι να παίζω και εγώ σαν και αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

πριν περιπου 14 χρονια πηγαινα σχολειο παρεα με τον Νταικο και Μπαρμπαρουση ΣΤΟ ο.α.ε.δ αγρινιου και θυμαμε πολυ καθαρα οτι τοτε αυτοι οι δυο παρουσιαζονταν σαν αντιεξουσιαστες και ξημεροβραδιαζονταν στο studio τοτε του punk και αναρχικου γκρουπ ΑΡΕΝΑ.......τωρα πως μας βγηκαν χρυσαυγιτες δεν μπορω να καταλαβω .......ισως τελικα να μην εχουν καποια ιδεολογια απλα γουσταρουν νταιλικη και ξυλο ..................ολοι οι μαθητες τις τοτε σχολικης περιοδου τους θυμονται σαν αναρχικους η εστω το παιζανε αναρχικοι

Read more: Go to TOP and Bottom