Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΟ: Αμα θέλετε βάλτε Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στη Β' Εθνική! Ελα όμως που δεν θέλουν!!!


Η ΕΠΟ αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να αποφασίσει για το μέλλον Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή (τις ομάδες που πέρσι τιμώρησε και φέτος χαϊδεύει) πετώντας το μπαλάκι στη Football League.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν προέκυψε το μεσημέρι  στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αναφορικά με την τύχη των τριών ομάδων και φυσικά το ίδιο αναμένεται και στη συνεδρίαση της Football League αφού αντιδρούν αρκετές ομάδες στη συμμετοχή των τριών στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Με επιστολή τους στη Football League, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου προτείνουν στους εκπροσώπους της Β' Εθνικής την αποκατάσταση Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή και την τοποθέτησή τους στη Football League.

Δεν δίνουν εντολή, αλλά υποδεικνύουν! Ρίχνουν για άλλη μια φορά το μπαλάκι, δηλαδή, στους ανθρώπους της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, που πρέπει να το συζητήσουν στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Όμως, οι αντιδράσεις των προέδρων των ομάδων, για είσοδο των τριών συλλόγων στην κατηγορία, είναι δεδομένες. Έτσι, όλα δείχνουν πως η κλήρωση της Football League που είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 θα αναβληθεί εκ νέου, ούτως ώστε να υπάρξει προσπάθεια για ομοφωνία των ομάδων που αγωνίζονται στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom