Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ανώμαλη προσγείωση


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση-φωτιά της Pulse R.C.: Η βαρβαρότητα των μέτρων «τσαλακώνει» τη συγκυβέρνηση. Κερδισμένη η Χρυσή Αυγή από τη φθορά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν κερδίζει από τη φθορά της «τριανδρίας». (Σελ. 4,5,20,45,46)

ΣΥΡΙΖΑ: Προσκλητήριο για να πέσει το… «φρούτο» πριν σαπίσει. Η πρόταση του κόμματος για τη σύσταση εξεταστικής για την οικονομία. (Σελ. 8,9, 18)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το τραπεζικό σύστημα επιστρέφει στο… 1990. Ρεπορτάζ για όλες τις διεργασίες και το παιχνίδι του παρασκηνίου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. (Σελ. 16,17)

ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: Αφιέρωμα στο αλισβερίσι συμφερόντων που ρίχνει στην «πυρά» τα φωτοβολταϊκά. Αποκαλύπτεται ότι τα νέα μέτρα του ΥΠΕΚΑ αποτελούν απροκάλυπτη αβάντα προς τα ορυκτά καύσιμα, οδηγούν σε αδιέξοδο εκατοντάδες μικροεπενδυτές, ευνοούν μόνον τους μεγαλοεπενδυτές που επωφελήθηκαν από την ένταξή τους στις διαδικασίες του fast track και συνεπάγονται άνθιση του παρεμπορίου των αδειών. Ακόμα: Τι σχέση έχει η ξηρασία που πλήττει τις ΗΠΑ με το ελληνικό ρεβίθι και την έκρηξη στις τιμές των τροφίμων / Τα must do των αστικών λαχανόκηπων και Οι εκκεντρικοί «έλληνες» της Αρκτικής με το μαύρο δέρμα που τους κάνει αόρατους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom