Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Καμήλα που... δεν βλέπει την καμπούρα της!


Ολη τη βδομάδα που μας πέρασε παρακολουθήσαμε ένα μπαράζ ανακοινώσεων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με αποτέλεσμα την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ενώ ήμασταν ακόμα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Χτες το βράδυ διεξήχθη ένα και μοναδικό παιχνίδι κι ήταν του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ.Ατυχές αποτέλεσμα (1-1)  για την ομάδα των... "συμμάχων" και ξανά μανά ανακοινώσεις με υπονοούμενα για τη διαιτησία:

Τα μεσάνυχτα,την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα,ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Κατσουράνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Ζητώ συγγνώμη από τη Διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Υπεύθυνος για την ισοπαλία είμαι εγώ. Δεν επιτρέπεται, με βάση την εμπειρία μου, αλλά και ως αρχηγός της ομάδας, να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι ανθρώπινα δύσκολο. Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο. Μηδενός εξαιρουμένου».

Ανακοίνωση στη συνέχεια έβγαλε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δυστυχώς, οι επιφυλάξεις και οι φόβοι μας για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκαν. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι αυτός ο δρόμος έχει ήδη οδηγήσει σε σημαντικότατα προβλήματα το χώρο του ποδοσφαίρου και όσο τέτοια φαινόμενα συνεχίζονται, το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα επιτείνονται».

Κι εμείς θυμηθήκαμε την Καμήλα που... δεν βλέπει την καμπούρα της!
Βέβαια στο χωριό μας λένε και το άλλο για της κοντής...... που της φταίνε.... και τα λοιπά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom