Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ενοικιαστές-δολοφόνοι η νέα μόδα στο έγκλημα!


Δεν είναι απλοί κλέφτες. Είναι στυγνοί δολοφόνοι. Η μέθοδός τους απλή, όσο και δολοφονική. Αναζητούν αγγελίες ή ενοικιαστήρια διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες.
Επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη, κλείνουν ραντεβού για να δουν, όπως προφασίζονται, το διαμέρισμα και όταν τα ανυποψίαστα θύματα ανοίξουν τη πόρτα χτυπούν χωρίς έλεος.

Με την ίδια μέθοδο σε δυο διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας στα Καμίνια του Πειραιά και στα Γιάννινα οι δράστες έχουν αφήσει πίσω τους τρεις νεκρούς.

Ένα 24ωρο κείτονταν νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα στα Καμίνια (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν το χώρο στάθηκαν ιδιαίτερα σε ένα στοιχείο.

Καφέδες και φρούτα βρέθηκαν στο κενό κατά τα άλλα διαμέρισμα όπου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα.

Ήταν γνωστοί του θύματος οι δράστες;

Όπως αποκαλύφθηκε το διαμέρισμα δεν ανήκε στον άτυχο άνδρα. Ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος για το δείχνει στους υποψήφιους ενοικιαστές...

Τα στοιχεία άρχισαν να δένουν. Έτσι εξηγείται το πως μπήκαν οι δράστες. Σκότωσαν πρώτα τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια αφού πήραν τα κλειδιά του δικού του διαμερίσματος εισέβαλαν στο σπίτι, σκότωσαν τη σύζυγό του και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Έψαξαν μόνο σε σημεία που μπορεί κάποιος να κρύβει αντικείμενα αξίας...

Όλα αυτά κάτι θύμισαν στους αστυνομικούς.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από ένα ανάλογο έγκλημα στα Γιάννινα. Ξανά με την πρόφαση ότι ήθελαν να νοικιάσουν το διαμέρισμα οι ληστές είχαν εισβάλει σε σπίτι για να ληστέψουν (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Οι δράστες ακινητοποίησαν την άτυχη 67χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο τους, την έδεσαν και τη φίμωσαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Το έγκλημα στα Γιάννινα εξιχνιάστηκε, το είχαν διαπράξει πέντε Γεωργιανοί. Τέσσερα από τα πέντε μέλη εκείνης της σπείρας είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Δεν είναι λοιπόν η ίδια στυγερή σπείρα, δυστυχώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για νέα... μόδα στα στέκια των εγκληματιών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom