Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος μεγαλοεκδότης εμφανίζεται με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο;


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον νεαρό τότε δημοσιογράφο και σήμερα πρόεδρο μεγάλου Δημοσιογραφικού Οργανισμού να «κάθεται σούζα» μπροστά στον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο την μαύρη επταετία της Χούντας.

 Ποιος είναι;
Δείτε το βίντεο... τον αναγνωρίζετε;
Πάντως, όποιος και να είναι ο νυν μεγαλοεκδότης, το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα δεν έχουμε καιρό να χάνουμε με κουβέντες για δήθεν πραξικοπήματα και αηδίες!
πηγή
ΖΕΙΔΩΡΟΝ:επειδή εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι θα σας βοηθήσουμε γράφοντας ότι ο εν λόγω κύριος είναι κουμπάρος του χουντικού υπουργού Τύπου Βύρωνα Σταματόπουλου αλλά και του... Ανδρέα Παπανδρέου!  

2 σχόλια:

dimitris είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΡΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ελληνων αντιστασιακων.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΗΜΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ελληνες ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

dimitris
πολύ σωστά τα γράφεις!!!

Read more: Go to TOP and Bottom