Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου



Φάρμακα για τους Φοίνικες σκοτώνουν τις...
ΜΕΛΙΣΣΕΣ γιοκ
Ο «θάνατος» του παριανού μελισσοκόμου
«Σε απόγνωση βρίσκονται οι μελοπαραγωγοί του νησιού μας, αφού σύμφωνα με υπολογισμούς τους έχουν καταστραφεί περισσότερα από 1000 μελίσσια».

Σύλληψη επιχειρηματία για οφειλές προς το δημόσιο

«Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της δημοτικής αρχής του κ. Χρ. Βλαχογιάννη».

Καπνός χωρίς φωτιά υπάρχει;
«Όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες που ακούγονται για λιγότερα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας τους χειμερινούς μήνες».

506.000 ευρώ «μέσα» η ΚΔΕΠΑΠ!
«Το φως τους δήλωσαν ότι «έχασαν» οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάρου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 10/9/2012, με τον οικονομικό απολογισμό της ΚΔΕΠΑΠ του 2011».

Ψίθυροι... «καλλιτεχνικοί»
«Αυτός μόνο ο αναρχομουνιστοσυμμορίτης (είδες πως τα λες με τη μία, άμα έχεις κάνει στην ΟΝΝΕΔ Β. Μιχαλολιάκου) Μανόλοφ Ισιγονώφ, ήθελε να χαλάσει τη σούπα και είπε: «Πίσω από αυτό το νόμο κρύβεται ο κάθε μνημονιακός δήμαρχος». Α, πα, πα! Σαν δεν ντρέπεται... Τι είναι αυτά τα καρφιά που πέταξε».

Ο μνημονιακός «Καλλικράτης» | Του Δ.Μ.Μ.
«Σήμερα, γνωρίζουμε ότι το μνημόνιο ήταν η πρώτη και βασική πολιτική επιλογή της ηγετικής ομάδας Παπανδρέου. Είχε αποφασιστεί πριν τις εκλογές του 2009».

Στιγμιαίες εικόνες, μοιραίες συγκρίσεις... | Του Αντ. Δαβανέλου
«Περνώντας δίπλα από τα άθλια τριτοκοσμικά στέγαστρα του λιμανιού, δηλαδή την εμβληματική μορφή αδιαφορίας και κακογουστιάς του Imperium του Λιμενικού Ταμείου Πάρου, προσπερνάς παγερά το «τουριστικό καλωσόρισμα» του Μύλου και ψάχνεις το εκκλησάκι του Άγιου Νικόλα».

Σημάδια βελτίωσης από την Μυρτώ
«Ωστόσο η κατάσταση της νεαρής κοπέλας παραμένει ακόμη σοβαρή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναρρώσει».

«Γλυκό» με κύπελλο στις 22 Σεπτεμβρίου
Κυρίως πιάτο στις 6 Οκτωβρίου
«Την περασμένη Παρασκευή 7/9 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση κυπέλλου και πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom