Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πλούσιοι “επαίτες”


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πλούσιοι “επαίτες”» και ρεπορτάζ για το… δράμα των ζάπλουτων, όπως καταγράφεται μέσα από τις φορολογικές δηλώσεις 5 επιφανών εκπροσώπων τους. Πώς γίνεται όταν οι φτωχοί στενάζουν από τα απανωτά χαράτσια, οι μεγιστάνες να πληρώνουν… νομίμως (!) ψίχουλα στην εφορία. (Σελ. 4,5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
Όσο συνεχίζεται ο…
διάλογος για τα νέα μέτρα, τόσο πυκνώνουν οι απειλές για υπουργικές παραιτήσεις. Αλλά ποιος τους πιστεύει πια; (Σελ. 6,7)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ με πυξίδα την κοινωνία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτοιμος να αναπτύξει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. (Σελ. 8,9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Η ΔΕΗ ασθενεί, η κυβέρνηση παρακολουθεί την απαξίωση και τα κοράκια καραδοκούν για την αρπαγή των φιλέτων της Επιχείρησης. (Σελ. 16,18)

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η εργασιακή φρίκη που ονειρεύεται η τρόικα. Πως και με ποια μέτρα σκοπεύουν να ισοπεδώσουν τους εργαζόμενους στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και για χάρη του επιχειρηματικού κέρδους. (Σελ. 20,45)

ΠΟΡΙΣΜΑ: Το ΙΚΑ… «Ξύνει» πληγές σε ΙΕΚ. Πως κάποιοι βάζουν χέρι σε δημόσιο χρήμα πλαστογραφώντας φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. (Σελ. 58)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom