Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Χαμός στο ραδιόφωνο του Alpha- Η αστυνομία προσήγαγε εργαζομένους που απεργούσαν


Άρχισαν για τα καλά τα «όργανα» στον όμιλο του Aplha. Σήμερα οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο είχαν προγραμματίσει απεργία και νωρίτερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του nocomments έκανε την εμφάνιση της στην Κάντζα η αστυνομία. Ακολούθησαν εντάσεις και διαξιφισμοί με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να οδηγήσουν κάποιους από τους απεργούς στο αστυνομικο τμήμα της Παιανίας!

Την ίδια ώρα «καζάνι που βράζει» είναι και η τηλεόραση μετά τις τελευταίες απολύσεις. Χθες απολύθηκαν ακόμη δύο παραγωγοί κι ένας βοηθός σκηνοθέτη. Για τον λόγο αυτό οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ έχουν προγραμματίσει για σήμερα στάση εργασίας απο τις 12-4. Είναι άγνωστο βέβαια εάν και σε αυτή την περίπτωση επαναληφθούν τα επειόδια που έγιναν νωρίτερα στο ραδιόφωνο!

Aφέθηκαν ελέυθεροι πριν από λίγο οι δύο ηχολήπτες
του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha που νωρίτερα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης. Το θέμα που έχει ανακύψει με την υπογραφή των ατομικών συμβάσεων στον σταθμό χειρίζεται η “Ενωση των Τεχνικών Ραδιοφώνου με την διοίκηση του Alpha.


Διαβάστε τι λέει στο  nocomments.gr, ο ηχολήπτης του Alpha 98,9 Ηλίας Σελιμάς για τα σημερινά γεγονότα στο ραδιοφωνικό σταθμό.
Όλα έγιναν επειδή υπερασπίστηκα το νόμιμο δικαίωμά μου της απεργίας αλλά και την επαναπρόσληψη των απολυθέντων συναδέλφων μας, οι οποίοι εργάζονταν στον Alpha από την έναρξη της λειτουργίας του . Το σωματείο μας προκήρυξε απεργία , η οποία ΔΕΝ κρίθηκε παράνομη. Ήμουν προσωπικό ασφαλείας και στις έξι το πρωί ήμουν στη θέση μου για να εργαστώ. Ανεβηκε κ. Βερύκιος και μου ανακοινωσε ότι η διοικηση έβγαλε νέες βάρδιες. Του εξήγησα ότι αυτό ήταν παράνομο και μου ζήτησε να φύγω. Του είπα ότι δεν εγκαταλείπω τη θέση μου παρά μόνο εάν συλληφθώ. Ετσι κι έγινε .Κάλεσαν την αστυνομία. Με πήγαν στο αστυνομικό  τμήμα, παρουσία του σωματείου και υπεβλήθησαν μηνύσεις εκατέρωθεν. Εκεί ήταν και ο κ Βερύκιος. Το κλίμα είναι εκφοβιστικό ή υπογράφεις ατομική σύμβαση ή φεύγεις. Για να ματαιώσουν την απεργία κατέβαλλαν τα δεδουλευμένα Αυγούστου για να εκβιάσουν την κατάσταση. Για εμάς όμως δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Είναι πιο σημαντικό για εμάς να γυρίσουν στη δουλειά οι συνάδελφοί μας.



Διαβάστε την ανακοινωση που εξέδωσε πριν από λιγο η ΕΤΕΡ για τα όσα συμβαίνουν τώρα στον Alpha.

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Προβοκάτσια ενημέρωσης στον ραδιοσταθμό alpha με «Διευθυντάδες».

Πριν από λίγη ώρα ο τεχνικός προϊστάμενος του ραδιοσταθμού alpha 98,9 μαζί με τον Δήμο Βερύκιο μετέφεραν το στούντιο από το οποίο βγαίνει το πρόγραμμα του εν λόγω ραδιοσταθμού μακριά από το συνηθισμένο στούντιο του αέρα σε διαφορετικό χώρο και στην κονσόλα κάθετε ο …«τεχνικός διευθυντής» Σταύρος Γουδάκης, μόλις τώρα ήρθε και η αστυνομία.

Εννοείτε ότι από τις 5:30 το πρωί ομάδα περιφρούρησης της ΕΤΕΡ βρίσκεται έξω από το κτήριο του alpha στην Κάντζα. Ο ελληνικός λαός ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στον ραδιοσταθμό alpha και αξιολογεί καθημερινά σε ποιών τα χέρια βρίσκεται η ενημέρωση του…

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom