Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αφιερωμένο στους νυν και πρώην υπουργούς Υγείας: Η έλλειψη ωρυλά στο Νοσοκομείο Βόλου "σκότωσε" 63χρονο!

Στο σημείο 0 η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ένας 63χρονος Βολιώτης, συνταξιούχος επαγγελματίας οδηγός, έχασε την ζωή του το Σάββατο...ελέω της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας!

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος από τους γιατρούς το Νοσοκομείου Βόλου σχετικά με τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ειδικότητες για να καλύψουν τις εφημερίες, γεγονός που έγινε και η αιτία να χάσει την ζωή του ο άτυχος Χ. Ρούμπος.

Ειδικότερα ο 63χρονος έφτασε στο Νοσοκομείο Βόλου την Παρασκευή το βράδυ, λόγω πυρετού και δυνατού πονόλαιμου, με τους γιατρούς να του προτείνουν αντιβίωση, λέγοντας του πως έχει τις αμυγδαλές του και να τον στέλνουν πίσω στο σπίτι του.

Ο άτυχος άντρας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μη αντέχοντας τους δυνατούς πόνους στο λαιμό έφτασε και πάλι μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, όπου ο γιατροί τον παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο Λάρισας καθώς δεν υπήρχε ωρυλάς που να εφημερεύει.

Τα παιδιά του τον οδήγησαν στο σπίτι του, ώστε να πάρουν κάποια πράγματα και να ξεκινήσουν για τη Λάρισα, ωστόσο ο 63χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον καναπέ του σπιτιού του, λίγο πριν ξεκινήσουν για το Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος πιθανόν προήλθε από ασφυξία, που δημιουργήθηκε επειδή το οίδημα έφραξε τους αεραγωγούς.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου 63χρονου θα γίνουν γνωστα με το πέρας της νεκροψίας- νεκροτομής, ενώ η κηδεία του θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα στις 17:30, από τον ιερό Ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος.
http://e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom