Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ακριβούτσικος ο Γιωργάκης! "Νοικιάστηκε" από εφημερίδα για 46 χιλιάδες δολάρια την ώρα!!!!


Θυμάστε προχτές που γράφαμε ότι:"Νοικιάζεται ο Γιωργάκης! είναι ο καλύτερος κι έρχεται στο χώρο σας!!!";
Ε! ο Θέμος Αναστασιάδης,που το φυσάει το χρήμα,μας πληροφορεί ότι απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο γραφείο και τον νοίκιασε για μία ώρα κι ένα δείπνο με το ποσόν των 46.000 δολαρίων!!!
Ακριβούτσικος μας φαίνεται κι αν τον βάλει κιόλας να μιλήσει Ελληνικά πάνε τζάμπα τα λεφτά.
Το πρόβλημά του είναι τι να τον κάνει και γι' αυτό ζητάει ιδέες από τους αναγνώστες του Πρώτου Θέματος.

4 σχόλια:

ephee είπε...

Καλημέρα, και καλό μήνα Δημήτρη. Για μια ώρα δεν κάνεις και πολλά. Εγώ μια φορά θα τον ξαμόλαγα σε μια λαϊκή αγορά ή θα τον έβαζα να κόβει βόλτες στη Σωκράτους και την Ευρυπίδου.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλημέρα Δημήτρη και καλό μήνα!

Σε μια ώρα θα τον έσερνα από το αυτί μια και μαλλί δεν διαθέτει, στις παράγκες.. στους άστεγους.. στους στριμωγμένους στα ΜΜΜ.. σε όσους το δάκρυ τους στάζει μα δεν φαίνεται γιατί έχουν αξιοπρέπεια ...λέξη που δεν γνωρίζει..συναίσθημα που δεν τον άγγιξε ΠΟΤΕ!


zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Εφη μου και καλό μήνα επίσης!Πολύ καλή η ιδέα σου για τη λαϊκή,είναι και πρόχειρες οι ντομάτες.Για Σωκράτους και Ευρυπίδου δεν συμφωνώ γιατί έτσι όπως είναι μαυρισμένος από τις δίμηνες διακοπές στα νησιά μπορεί να τον περάσουν για οικονομικό μετανάστη και να τον συμπονέσουν,άσε που μπορεί να περνάει κι ο Δένδιας με το Σαμαρά και να τον μαζέψουν στα πλαίσια του Ξένιου Δία!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Αντιγόνη μου,καλό μήνα να έχουμε!Θα συμφωνούσα μαζί σου αν επρόκειτο για άνθρωπο και μπορούσε να νιώσει αλλά όπως λες και συ δεν τον αγγίζουν τα συναισθήματα,οπότε προκρίνεται η λαϊκή αγορά της Εφης!!!
Καμιά ντομάτα και κανένα ζαρζαβατικό θα κάνουν τη δουλειά τους.

Read more: Go to TOP and Bottom