Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκληρίστηκε 4μελής οικογένεια σε γκρεμό 250 μέτρων στις στροφές του Μπράλου

-Φώτο από το μοιραίο αυτοκίνητο, που πήρε μαζί του στο γκρεμό και στο θάνατο γονείς και παιδιά...
-Επιβάλλεται ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να κλείσουν τα επικίνδυνα σημεία "καρμανιόλες" στο συγκεκριμένο δρόμο...

Πρόκειται για ένα ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας, με τα δυό τους παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών.

Η οικογένεια ταξίδευε προς Λαμία, όταν από άγνωστη αιτία, το ασημί Skoda Octavia πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έκανε βουτιά σε γκρεμό 250 μέτρων.
Κάποιος τηλεφώνησε στο 100, γύρω στις 13:30΄ και είπε ότι ένα αυτοκίνητο "έφυγε" έξω στο 11ο χλμ Θερμοπυλών - Ιτέας, στις στροφές πριν το "Χανι του Καρανάσιου".

Στην τροχαία Λαμίας σήμανε συναγερμός και μαζί με την 7η ΕΜΑΚ ξεκίνησαν τις έρευνες. Τελικά 2 ώρες αργότερα περίπου εντόπισαν στο βάθος του γκρεμού το μοιραίο αυτοκίνητο. 



Νεκροί είναι ο οδηγός Γ.Δ. 52 ετών, η γυναίκα του 49 ετών και τα δυό τους παιδιά. Το αγόρι πήγαινε στην 5η ή την 6η τάξη του δημοτικού και η κόρη τους στο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το αυτοκίνητο πέταξε στη κυριολεξία στον αέρα και έσκασε στο γκρεμό μετά από 100 μέτρα, αφού πριν δεν υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση.

Ο πατέρας και το αγόρι βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο σε απόσταση 10 μέτρων περίπου, η μητέρα βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο και η 14χρονη κόρη ήταν η μόνη από τους 4 επιβάτες, που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. 


Η επιχείρηση της ανάσυρσης των σορών ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού μιλάμε για δύσβατη και απόκρημνη περιοχή.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμήθηκε ο οδηγός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο, όπως καρδιακό επεισόδιο ή κάτι άλλο, που να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Στο ίδιο σημείο πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό και είχε σκοτωθεί 28χρονος Λαμιώτης
(Διαβάστε την σχετική είδηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom