Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξε water fun Park στη Βούλα, με άδεια ιχθυοκαλλιεργητή!

Αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία...

Ήθελε να φτιάξει στην Ελλάδα ένα θαλάσσιο πάρκο αναψυχής για παιδιά. Μόνο που τα... τζιμάνια του δημοσίου, του είπαν ότι για να γίνει πρέπει να βγάλει άδεια για ιχθυκαλλιέργειες και μάλιστα πέρασε και από τεστ κοπώσεως!!! Διαβάστε από το planet-greece την απίστευτη ιστορία....

Ο Χρηστος Μαρακάκης είναι ένας από τους Έλληνες του εξωτερικού που αποφασισε να επενδυσει στη χωρα μας. Που να το φανταστεί ο ανθρωπος οτι θα επρεπε να περασει επί 2 χρόνια μία απίστυετη ταλαιπωρία και μάχη με την ελληνική γραφειοκρατεία και το αθάνατο ελληνικό δημόσιο για να κανει μια θαλασσια παιγνιδουπολη που θα ειναι διαρκης πηγη εσοδων για το κρατος και παραλληλα θα δινει θεσεις εργασιας σε καιρο εκρηκτικης ανεργιας.

Το πρωτο χαστουκι το εφαγε οταν ανακαλυψε οτι επρεπε να περασει 15 γιατρους αναμεσα στους οποιους ηταν και οδοντιατρος αλλα και να κανει πληρεις αιματολογικες εξετασεις και τεστ κοπωσεως.

Ο ιδιος επενδυτης εχει αλλα 3 θαλασσια παρκα. Στη Μαλτα,τη Κυπρο και την Τουρκια.

Κι όμως, αυτος ο ανθρωπος απο πεισμα και μόνο θα παλεψει όπως λέει την προσπάθεια που ξεκίνησε γιατί οπως λεει ειναι Έλληνας και ποναει τη χωρα του.

Το γεγονός βέβαια αυτό, ουδόλως απασχολεί τους δημόσιους υπαλλήλους και τους κυβερνώντας, απ' ότι φαίνεται, που κάθονται και ψάχνουν για να βρουν τι φταίει που οι επενδυτές από το εξωτερικό έρχονται, βλέπουν και... φεύγουν!

Μεχρι να ξεκαθαρισει το αρμοδιο υπουργειο πια ειναι η διαφορα μεταξυ τσιπουρας..... και παιδιων ο Χρήστος Μαρακάκης θα είναι ένας από τους λίγους τολμηρούς που θα επιμένουν ελληνικά, όσο κι αν η πολιτεία τους πληγώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom