Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αρχισαν τα όργανα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική της Super League

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό,που έγινε χτες το βράδυ!
Υπ' όψιν ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον αγώνα.Αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν έχανε ή απλά η ανακοίνωση στέλνει με το καλημέρα μηνύματα τους.... Ιουδαίους;
Μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα του Ελληνικού λαού αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι πλέον έχουμε  θέμα επιβίωσης και οι εφοπλιστές... ακίζονται!!!!!

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον χθεσινοβραδυνό αγώνα με τον Λεβαδειακό εξέδωσε σήμερα η Παναθηναϊκή Συμμαχία,πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σ' αυτήν γίνεται λόγος για «προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των βοηθών», αλλά και για «υποκριτική στάση του διαιτητή από τη στιγμή που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός», υπογραμμίζεται ότι «με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα», ενώ στο υστερόγραφο ρίχνονται και «βέλη» στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:
«Είναι σαφές ότι οι επιφυλάξεις του Παναθηναϊκού για το επίπεδο και την ανεξαρτησία της διαιτησίας επιβεβαιώνονται. Η προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των βοηθών, αλλά και η υποκριτική στάση του διαιτητή από τη στιγμή που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, δείχνουν ξεκάθαρα πως από την πρώτη αγωνιστική άρχισαν τα όργανα.

Συνεχή ανάποδα φάουλ τα οποία έκλειναν την ομάδα μας πίσω στην περιοχή της.

Στραβά μάτια σε ξεκάθαρα και σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων. Κακή εφαρμογή του οφσάιντ, με αποκορύφωμα τη φάση του Σισοκό που θύμισε το περίφημο ‘κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη’ στο Καραϊσκάκη και τέσσερις τραβηγμένες από τα μαλλιά κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος.

Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα.

Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων, κ. Σαρρή, στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος.

ΥΓ: Καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και να προσέξει περισσότερο τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom