Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Απίθανη Ελληνική πολιτεία! αφού τακτοποίησαν τις ομάδες της Super League τώρα ανεβάζουν στη Football League αυτές που τιμώρησαν για τα στημένα παιχνίδια!!!

Ζητάνε θυσίες από το λαό κι αυτοί μοιράζουν τα λεφτά του ΟΠΑΠ σαν να είναι του μπαμπά τους!
Αφού προχτές τακτοποίησαν με ειδική τροπολογία τις ομάδες της Superleague,που χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους,τώρα ανεβάζουν στη Football League κι αυτές που τιμώρησαν πέρσι για τα στημένα παιχνίδια!!!Και για να μην κλωτσήσουν οι υπόλοιποι ο κύριος Ιωαννίδης,υφυπουργός αθλητισμού, αναλαμβάνει να τους μοιράσει λεφτά του ΟΠΑΠ
Διαβάστε το ρεπορτάζ του sport2310.gr/ που ακολουθεί και θα καταλάβετε από πότε μαγειρεύουν τη συγκεκριμένη λύση και σαφώς ο Ηρακλής είναι ο αδικημένος της ιστορίας αφού έπεσε για τον ίδιο λόγο που φέτος φτιάξανε ειδική ρύθμιση για να σωθούν 8 ΠΑΕ,οι άλλες δύο όμως ομάδες είχαν πέσει για τα στημένα παιχνίδια και οι τότε πρόεδροί τους είναι στη φυλακή,χωρίς να έχει γίνει καμία δίκη ακόμα!
Ζείδωρον


Στις 13:00 το μεσημέρι ξεκίνησε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκ, με κύριο θέμα συζήτησης να είναι η πρόταση που έκανε η Ε.Π.Ο. για την άνοδο του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Football League.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε τις εγγύησεις του ό,τι η Πολιτεία μέσω του ΟΠΑΠ θα δώσει τα οικονομικά ανταλάγματα που ζήτησαν οι ομάδες, η Σούπερ Λιγκ, αποδέχτηκε την πρόταση της Ε.Π.Ο για αναδιάρθρωση της κατηγορίας και ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα θα συμμετέχουν στη Football League.

Από τη στιγμή λοιπόν που η Σούπερ Λιγκ θα εξασφαλίσει την δέσμευση του Ιωαννίδη για μεγαλύτερη χορηγία από τον ΟΠΑΠ την επόμενη σεζόν, θα γίνει αναδιάρθρωση.Πρακτικά, το πρωτάθλημα της Football League που αρχίζει τον Σεπτέμβρη θα γίνει με 21 ομάδες. Θα ανέβουν τέσσερις στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό σημαίνει ότι θα πέσουν δυο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα στην επόμενη περίοδο.

Αύριο ή την Τετάρτη θα γίνει συνάντηση με τον Ιωαννίδη για να τελειώσει το θέμα οριστικά.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά το χρονικό της συνεδρίασης:

Από την πλευρά των κυανόλευκων έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μαζί με τον Αργύρη Ασφαλτίδη. Ενώ παρόντες ήτανι και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων, πλην του Αρη και του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Παπαδόπουλος, όσο και του Ολυμπιακού Βόλου, Μποτσιβάλης ανέλυσαν τις θέσεις τους.

Το οικονομικό αποτέλεσε το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τις ομάδες που ζητούσαν οικονομικά ανταλλάγματα από την Πολιτεία.Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Σούπερ Λιγκ, οι ομάδες ζητούσαν έγγραφες εγγυήσεις από την Πολιτεία για οικονομικά ανταλλάγματα, προκειμένου να συναινέσουν στην αύξηση των ομάδων σε 18 από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

-Πριν ακόμη βγει επίσημη απόφαση, στο Βόλο πανηγύριζαν την άνοδο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας από τον Βόλο, η Πολιτεία δίνει τις εγγυήσεις που ζητούν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και πλέον απομένει η ανακοίνωση για την συμμετοχή των τριών ομάδων στην Football League.

-Ο πρόεδρος τη Σούπερ Λιγκ , Γιάννης Μώραλης,επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, οποίος δεσμεύτηκε προφορικά να καλύψει ένα μέρος των οικονομικών μέσω της χορηγίας του ΟΠΑΠ εφόσον οι ομάδες αυξηθούν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν ο Ιωαννίδης αποστείλει και γραπτώς τη δέσμευση του, δίνεται λύση στο οικονομικό ζήτημα των ομάδων και ανοίγει ο δρόμος για την (εν μέρει) αποκατάσταση της αδικίας του Ηρακλή αλλά και του Βόλου και της Καβάλας για την άνοδο στη Football League.Όλα δείχνουν ότι η Σούπερ Λίγκ θα αποδεχτεί το αίτημα της Ε.Π.Ο. και θα γίνει η αναδιάρθρωση της Football League.

Ο πρόεδρος της Καβάλας, κ. Σταχτούρης, πριν από λίγα λεπτά έκανε δηλώσεις στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και μεταξύ άλλων είπε: «Ολα πήγαν καλά. Η λύση βρέθηκε και επιτέλους υπήρξε εν μέρει δικαιοσύνη για την ομάδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom