Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Θ. ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ: Ο ορντινάτσας του Θ. Καρατζά και του M. Salas, «διοικούσε» ταυτόχρονα, περισσότερες από 25 τραπεζοασφαλιστικές επιχειρήσεις….


 === ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ….ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ!!!! ΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΩΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ….ΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ΄ ΑΦΗΣΕ ΤΑ!!! ΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΥ ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ.
  === Μιλάμε για τον διαπλεκόμενο Θεόδωρο Πανταλάκη, ο οποίος παραδέχθηκε, ότι τους τελευταίους μήνες «εξήγαγε» τμηματικά (έχει τη σημασία του) 8.000.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, διότι τόσα χρόνια στο τραπεζικό-σιωνιστικό κουρμπέτι, είχε το κατάμαυρο πλεονέκτημα, να βγάλει πολλά λεφτά έξω. Για τα γεράματα.
=== Λέω ότι έχει τη σημασία του, διότι το διαπλεκόμενο κάθαρμα, ισχυρίστηκε, ότι τα χρήματα τα έβγαλε τμηματικά, για να αγοράσει ένα ακίνητο στο εξωτερικό!!! Επομένως, το ακίνητο δεν είναι ακόμα αγορασμένο, για να υποθέσουμε ότι το παιντί ήθελε να πληρώνει τις δόσεις του και όχι ότι τα έβγαζε λίγα-λίγα για να μη τον πάρουν χαμπάρι με άγαρμπη μαζική «εξαγωγή»
=== Επομένως, ο ορντινάτσας των Καρατζάς και  Salas, έχει λογικές φοβίες ότι πάμε ολοταχώς για νέα δραχμή και έπρεπε να λάβει σοβαρές θέσεις σε ΕΥΡΩ και σε χώρα ασφαλή, ώστε να εξαργυρώσει κερδοσκοπικά σε βάρος της νέας δραχμής, ενώ αν τα άφηνε εντός, θα του τα έτρωγε ο σκόρος του πληθωριστικού της «νέας» δραχμής!!! 

=== Έχω γράψει πολλά για το υποκείμενο της επιστημονικής μου έρευνας, αλλά πολλά στοιχεία είναι σκόρπια, ανάκατα και ….ανάποδα για να μη καταλαβαίνεις, αλλά (αν είσαι βλαξ) να εντυπωσιάζεσαι με έναν τενεκέ αναρριχητή. Ακόμα, θέλω να μάθω ποιος είναι ο νονός του και ποιους μπαρμπάδες είχε στη κορώνη, διότι τα πραγματικά ουσιαστικά προσόντα είναι αφανή και οι θέσεις που του χάριζαν, δεν ανταποκρίνονταν στα τυπικά και ουσιαστικά του προσόντα. Ένας ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ  πτυχιούχος της πρώην Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, στην οποία για να εισαχθείς, δεν χρειαζόταν να είσαι διάνοια. Οι χαληλόβαθμοι μαθησιακά έμπαιναν εκεί, τότενες….. Κι΄ όμως….
Όμως, μελετώντας προσεκτικά το βιογραφικό του Πανταλάκη με τον άξιο επιστημονικής έρευνα εγκέφαλο, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ:
1.— Σε ηλικία 19,5 χρονών, φοιτητής «μπάου – κάου – τρία κουτιά σπίρτα» δηλώνει ότι ήταν στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε θέματα …παραγωγικών επενδύσεων!!! Ποια επένδυση είδε τον Πανταλάκη και δεν τρομοκρατήθηκε από την ομορφάδα του!!! Αμαχητί παραδινόταν στα κάλη του εγκεφάλου του.
2.— Σε ηλικία 26 χρονών, με φρέσκο υο πτυχίο αλλά με ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ο Θεόδωρος Καρατζάς, ο πατριάρχης της τραπεζικής ανωμαλίας στην Ελλάδα, βάζει τον Θεόδωρο Πανταλάκη στην ΕΤΕΒΑ. Όπως δηλώνει ο Ίδιος ο Πανταλάκης στο βιογραφικό του, είναι κατ΄ ευθείαν …τμηματάρχης!!!
3.— Ο Πανταλάκης δηλώνει …συνιδρυτής Διεύθυνσης στην ΕΤΕΒΑ, διεύθυνση στην οποία αναλαμβάνει …διευθυντής!!!
4.— Είναι μέλος της πολιτικοοικονομικής συμμορίας των Σημίτη – Καρατζά – Ρουμελιώτη και ουσιαστικά, γίνεται ο εξ απορρήτων του Καρατζά, τον οποίο ακολουθεί, οπουδήποτε και αν πηγαίνει, μέχρι να τον βάλουν σε ηγετικό τραπεζικό πόστο και τον ίδιο. Αυτό γίνεται πρώτα από τον Θ. Καρατζά στην ΕΤΕ και αμέσως μετά, από τον παμπόνηρο M. Salas στη …Πειραιώς!!!
5.— Σε ηλικία 29 χρονών, το διεφθαρμένο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, στη κυριολεξία ΦΥΤΕΥΕΙ τον Θ. Πανταλάκη, ούτε σε μία, ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις διοικητικές θέσεις. Το τακτοποιεί σε πάνω από ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) Διοικητικά Συμβούλια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ!!!!! εταιρειών της ΕΤΕ. Το ίδιο σύστημα διαπλοκής και χειραγώγησης επιχειρηματικών συμπεριφορών, γίνεται μετά και στη Πειραιώς. Κανένας εισαγγελικός λειτουργός δεν παραξενεύεται πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
6.— Τον Δεκέμβριο 2009 το χρηματοοικονομικό κατεστημένο, τοποθετεί τον Θ. Πανταλάκη, διοικητή στην ΑΤΕ και στις θυγατρικές της, για να αρχίσει ένας γελοίος ξέφρενος έρωτας, μεταξύ ΑΤΕ και Πειραιώς του αφεντικού του M. Salas. Το καλοκαίρι 2010 έγινε μια σκανδαλώδης απόπειρα να κλέψει ταυτόχρονα η Πειραιώς, τις ΑΤΕ και ΤΤ. Η κλοπή ξεσήκωσε τη γενική κατακραυγή και ….ανεστάλει.
7.— Πριν ένα μήνα, με κατασκότεινες διαδικασίες, ανακοινώθηκε η παραχώρηση της ΑΤΕ, στη χρεοκοπημένη Πειραιώς. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το συνολικό βιογραφικό του διατραπεζικού αστέρα!!!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Θεόδωρος Πανταλάκης
Πρόεδρος – Διοικητής ATEbank
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 28/5/1954
Αποφοίτησε από το Α΄ Γυμνάσιο Αρρένων Ηρακλείου Κρήτης (1972).
Είναι κάτοχος Πτυχίου της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (1973-1977).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ:
1974/1980:
—   Στέλεχος οικονομικών υπηρεσιών σε διάφορες επιχειρήσεις. Δηλαδή, 1,5 χρόνο μετά το Λύκειο, ενώ είναι πρωτοετής φοιτητής, σε ηλικία 19 χρονών!!!!! ο ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ …. ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ!!!! Έλα νινί στον τόπο σου!!!
1980/1991        ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ (ΕΤΕΒΑ)
—  Το 1980, σε ηλικία 26 χρονών, και αν πήγε φαντάρος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, διορίζεται στην ΕΤΕΒΑ, και μας δηλώνει ανάκατα, πως πέρασε Στέλεχος, στο Τμήμα παρακολούθησης επιχειρήσεων – Follow up και
— Στη συνέχεια, στέλεχος στη Δ/νση Επενδύσεων – Αξιολόγηση και Χρηματοδότηση Επενδύσεων
Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το περνά γλύφοντας διεφθαρμένους κυβερνητικούς ΠΑΣΟΚους (1983-1988), αλλά περιέργως, ο Πανταλάκης Θ. δηλώνει την ίδια περίοδο, Υποδιευθυντής στη Δ/νση Επενδύσεων – Χρηματοδοτήσεων ΚΑΙ Υποδιευθυντής και …..ιδρυτικό μέλος στη Δ/νση Εξαγορών-Συγχωνεύσεων και Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου.
Παράλληλα διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Venture Capital ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και συμμετείχε σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών της ΕΤΕΒΑ!!!!!
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ??? Επαληθεύοντας το αρχαίο ρητό «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η πουτανιά δεν την αφήνει, ο ιδιος!!!! μας εξομολογείται, ότι ήταν επίσης αποσπασμένος, από την  ΕΤΕΒΑ την περίοδο 1983-1988 στο ……Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (ΥΠΕΘΟ) από ηλικία 29 χρονών:
§         Την περίοδο 1985-1988 : Δ/ντής γραφείου Υφ. Εθνικής Οικονομίας Θ. Καρατζά με αρμοδιότητες σε θέματα Ιδιωτικών Επενδύσεων, Κίνησης Κεφαλαίων Εξωτερικού, Αναπτυξιακών νόμων και φορολογικών κινήτρων.  Συμμετοχή στην επιτροπή Καρατζά για τον εκσυγχρονισμό του Χρηματιστηρίου και της Κεφαλαιαγοράς, τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας με την εισαγωγή νέων θεσμών, κ.ά.
§         Την περίοδο 1983-1985 : Σύμβουλος ΥΠΕΘΟ σε θέματα Aναπτυξιακών νόμων και κινήτρων, Iδιωτικών επενδύσεων, Κίνησης κεφαλαίων εξωτερικού, Βιομηχανίας και Αξιολόγησης Επενδύσεων.
1991 – 1996   ΙΝΤΕRAMERICAN
  •  Αναπληρωτής  Γενικός  Δ/ντής  Οικονομικής  Αναπτύξεως  Ομίλου
INTERAMERICAN  με αρμοδιότητα  θέματα επενδύσεων, διαχείριση διαθεσίμων, προγραμματισμός, οικονομική αναδιοργάνωση, θυγατρικές.
Παράλληλα συμμετείχε σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών εταιριών του Ομίλου.

1996 – 2004 ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ — Μιλάμε για έκκρηξη της απόλυτης παράνοιας

- 1.—  Αντιπρόεδρος-Υποδιοικητής της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος.
- 2.—   Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Ενώσεως Ελληνικών Τραπεζών»
- 3.—   Πρόεδρος του «Ταμείου Αυτασφαλείας του Προσωπικού» της ΕΤΕ
- 4.—  Πρόεδρος του «Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού» της ΕΤΕ
- 5.—  Πρόεδρος της «Διαχειριστικής Επιτροπής του Λ/σμού Επικούρισης του Προσωπικού» της ΕΤΕ
Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών συμφερόντων του Ομίλου της Εθνικής Τραπέζης:
- 6.—  Πρόεδρος  ΔΣ της  εταιρείας  ΑΕΕΓΑ « Η ΕΘΝΙΚΗ»
- 7.—  Πρόεδρος ΔΣ της  εταιρείας  ΑΞΕ  ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
- 8.—    Πρόεδρος ΔΣ της  εταιρείας  ΑΞΕ  ΑΣΤΗΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
- 9.—    Πρόεδρος ΔΣ της  εταιρείας ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΑΕ
- 10.—  Πρόεδρος της εταιρείας ΑΕ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ «ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ»
-11.— Πρόεδρος της εταιρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
- 12.—    Πρόεδρος της εταιρείας ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ
- 13.—    Πρόεδρος ΔΣ της εταιρείας NBG BANK ASSURANCE ΑΕ
- 14.—    Πρόεδρος ΔΣ της εταιρείας  ΧΗΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
- 15.—    Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρείας  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ)
- 16.—   Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρείας  ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣ
- 17.—    Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
- 18.—    Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρείας ΕΘΝΙΚΗ ΑΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ
- 19.—  ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ
- 20.—    Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρείας  ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
- 21.—    Μέλος ΔΣ  της εταιρείας ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
- 22.—-    Μέλος ΔΣ στην εταιρείας  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
- 23.—   Μέλος ΔΣ της εταιρείας SABA – ΤΗΕ SOUTH AFRICA BANK OF ATHENS LTD
- 24.—    Μέλος ΔΣ της εταιρείας NBG INTERNATIONAL FUNDS SICAV
- 25.—    Μέλος ΔΣ της εταιρείας NBG SYNESIS FUNDS SICAV

2004 – 2009 ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • Αντιπρόεδρος και  Αναπληρωτής CEO της Τράπεζας Πειραιώς (προηγουμένως : Δ/νων Σύμβουλος, Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος).
  • Μέλος της Ανώτατης Ελεγκτικής Επιτροπής επί των Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος
  • Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ
  • Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών
Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών συμφερόντων Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς :
  • Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΕΓΑ
  • Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING
  • Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας TRASTOR ΑΕΕΑΠ (πρώην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΕΑΠ)

καθώς και Πρόεδρος σε αρκετά Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών του Ομίλου Περαιώς.

 2009 (8.12.2009)  ΑΤΕbank

  • Πρόεδρος – Διοικητής ΑΤΕbank
ΠΗΓΗ: ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ = http://www.ateinsurance.gr/
από το ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Διαβάστε κι αυτό:
Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου! Νέα φωτοβολίδα για εξαγωγή 10 εκ. ευρώ από ανώτατο στέλεχος της ΑΤΕ αλλά κανένας δεν λέει τ' όνομά του!

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Πόσοι άραγε "σαΐνια Πανταλακηδες" συν-κυβερνούν και διαχειρίζονται τα οικονομικά αυτού του τόπου ;
Πιστεύει κανείς ότι η κατάντια μας είναι κατόρθωμα ενός; δύο; ή τριών ;

Τα δεσμά μας έχουν πολυάριθμους κρίκους . Θέλουν όλοι ξήλωμα. Πράγμα που θεωρώ ακατόρθωτο...
Καλή σας μέρα Δημήτρη μου

Read more: Go to TOP and Bottom