Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Το μπαλάκι στους βουλευτές


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 16 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το μπαλάκι στους βουλευτές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι συγκυβερνώντες μεταθέτουν την πίεση της τρόικας στους βουλευτές ζητώντας τους να πουν «ναι σε όλα» αλλιώς…αντίο δόση. Σοκ στα κομματικά γραφεία από τα μηνύματα οργής ψηφοφόρων και υπουργοί στα όρια νευρικής κρίσης, απειλούν με παραιτήσεις για την εφεδρεία. (Σελ 2, 4, 5)

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένει κατάρρευση της κυβέρνησης Σαμαρά και ετοιμάζεται να διαχειριστεί το… χάος (Σελ. 7)

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Ανάστατοι οι δήμαρχοι, είναι έτοιμοι να κατέβουν στις... πλατείες για να σώσουν τους δήμους που χρεοκοπούν εξ αιτίας «Καλλικράτη» και των περικοπών (Σελ. 10, 11)

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Σχέδιο «δέκα σημείων» με φιλέτο την ενέργεια .Υποδομές, κοιτάσματα, ταχυδρομεία, λιμάνια και μαρίνες οι προτεραιότητες (Σελ. 16 – 19)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Αριθμοί επί αριθμών αφήνουν εκκρεμή την απάντηση για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων.Ούτε το 30% των συλληφθέντων δεν είναι παράνομοι. (Σελ 46, 47)

ΚΙΛΚΙΣ: Νέο μεταλλείο χρυσού – χαλκού «κλήρωσε» στον Μπόμπολα. Η Άκτωρ πήρε άδεια για ορυχείο χαλκού - χρυσού, παρά την καθολική αντίδραση των κατοίκων. Κίνδυνος - θάνατος η ύπαρξη ουρανίου (Σελ. 48)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».Συνέντευξη Γιάννης Κότσιρας: «Δεν έχουμε ανάγκη τους πολιτικούς και τις επιδοτήσεις».Ακόμη: Στα πανηγύρια η Ελλάδα αναστενάζει:Ένα ελληνικό παράδοξο: Ο θάνατος της Παναγίας δίνει αφορμή για γιορτές παντού, «Να σου τσιτσιδωθώ εγώ να δεις!»: Από τη Βασιλειάδου και τον Αυλωνίτη ως τον Βόγλη και τη Βουγιουκλάκη, Ένας «ξένος» μας ξανασυστήνει τον «Οιδίποδα»:
Ο Λιθουανός Τσέζαρις Γκραουζίνις σκηνοθετεί τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom