Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της Πάρου - Παίρνουν τα όπλα οι κάτοικοι


Εγκλωβισμένοι στο νησί της Πάρου, εκτιμά η αστυνομία ότι βρίσκονται οι δολοφόνοι του 53χρονου οδηγού ταξί και πλέον οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα DNA και αποτυπωμάτων από ένα καρτοκινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σημείο, το μαντήλι καθώς και το καπέλο ενός εκ των δραστών. Παράλληλα αναμένουν και τα αποτελέσματα από την επεξεργασία των εικόνων από τις κάμερες της Alpha Bank για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για συμμορία Αλβανών, που έχει πραγματοποιήσει πολλές ληστρικές επιδρομές τον τελευταίο χρόνο ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν σχέση και με τη ληστεία τράπεζας στη Σπέτσες στις 16 Ιουλίου. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφάλειας η συμμορία δεν διαθέτει μεγάλες επιχειρησιακές ικανότητες και εκτιμούν ότι στην Πάρο κρύβονται σε ενοικιάζομενα δωμάτια περιμένοντας να καταλαγιάσουν οι έρευνες της αστυνομίας για να φύγουν από το νησί.

Εκτός από δεκάδες μαρτυρίες περαστικών που περιγράφουν με ακρίβεια το σωματότυπο των ληστών και δολοφόνων, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν μεταβει στο σημείο έχουν: Το καρτοκινητό που έπεσε στο σημείο και έχει σταλεί για εξέταση καθώς και μαντήλι και το καπέλο τζόκεϊ που φορούσε ένας από τους δράστες αλλά και το καμμένο -κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία τον Νοέμβριο του 2010 στην Αθήνα. Με αυτά τα στοιχεία και το γεγονός ότι οι δράστες είναι εγκλωβισμένοι στο νησί η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε κι αυτό:
Παίρνουν τα όπλα οι κάτοικοι της Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom