Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Δημοσιογραφικές ίντριγκες, αγάπες και καυγάδες — Τσουτσουνέρικοι αντίλαλοι…


  === Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Χαρδαβέλας και μερικοί άλλοι «μεσαιομεγάλοι» δημοσιογράφοι της πουλημένης δημοσιογραφίας, όπως ξέρουμε, ναι μεν διαθέτει ο καθένας τους τη δικιά του επαγγελματική ιστοσελίδα, στις οποίες έκαστος δημοσιεύει «ειδήσεις» από το υπερπέραν και τη παρθένα ζούγκλα, όπου δεν χρειάζεται να διασταυρώσεις τους μύθους και τα ψέματα.
  === Επίσης γνωρίζουμε όλοι μας, ότι η βασική τριπλέτα Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηνικολάου, και Χαρδαβέλας, συστεγάζονταν στο ALTER που έκλεισε όπως έκλεισε ΚΑΙ από τότε δεν έχουν βρει άλλη στέγη για να στεγάσουν τις παπαριές τους. Σαν βαρεμένοι από τη δικιά τους οικονομική κρίση μοιάζουν και βολοδέρνουν σαν την άδικη κατάρα. Η μη παρουσία σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό τους έκανε μεγάλη ζημιά και άρχισαν να κάνουν μαλακίες για να κρατηθούν στην επικαιρότητα. Ευτυχής ο Μπαρμπανίκος που δεν έχει τέτοιες έγνοιες.
  === Με το τσίγκλισμα του φίλου «Τ.Ν.» να δω την ανάρτηση-ρουφιανιλίκι  «Όταν ο Μάκης κάνει γαργάρες… »
αλλά λόγω της περιέργιάς μου, βρέθηκα σε άλλη, σύμφωνα με τη οποία, η τριπλέτα Χαρδαβέλας, Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζουν «συνεργασία» έκπληξη. Τώρα, τι ΕΚΠΛΗΞΗ μπορεί να είναι μια «νέα» συνεργασία τους, όταν βαρεθήκαμε να έχουμε μέρα παρά μέρα, τη μια να «σκοτώνονται» και την επομένη να κάνουν ερωτικό ντιλ, είναι άλλη …έκπληξη!!!…
  === «Λες να είναι και αλήθειες μερικά από αυτά???» ρωτά ο φίλος, αλλά εγώ δεν θέλω να χώνωμαι ανάμεσα σε δυο ελέφαντες που δείχνουν ότι παλεύουν. «Βεβαίως υπάρχουν, αλλά τα ίδια κάνει κι΄ο Χαρδαβέλιας, τα ίδια κι΄ ο Ευαγγελάτος, τα ίδια κι΄ ο Χατζηνικολάου και όλοι οι κοντυλοφόροι αλληλοεκβιαστές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους κι΄ εμείς απλά να κοιτάμε και να σκουδάζουμε την αλήθεια και όχι τον εκβιασμό.» του λέγω και κάνω να λακίσω….
  === «Συμφωνώ, άλλά με την ΣΙΩΠΗ ο κόσμος δεν τα μαθαίνει όλα αυτά τα μασκαριλίκια των ΑΝΗΘΙΚΩΝ…..» επιμένει ο «Τ.Ν.»
  === Ναι, αλλά ο κόσμος οχλαγωγίζεται και σέρνεται πέρα-δώθε, αφού τον τρελαίνουν με λίαν αντιφατικά μασκαριλίκια. Και τι μασκαριλίκια. Στα μισά δημοσιεύματα που τους αλληλοαφορούν, τους θέλουν να αλληλορουφιανεύονται (καλή ώρα σαν το «Όταν ο Μάκης κάνει γαργάρες… » και τα άλλα μισά από τον περασμένο Μάρτιο, τους θέλει και τους τρεις, να πηγαίνουν ξανά πακέτο, συνεργαζόμενοι σε τηλεοπτικό κανάλι, (πιθανό διάδοχο του channel 9 ????)…. Διαλιάχτεεεεε……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom