Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Εισαγγελία Σύρου: "Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό βιαστή"! Κι όμως η Δικαιοσύνη οφείλει μια απάντηση

Εκθετη εξακολουθεί να παραμένει η Ελληνική δικαιοσύνη για την τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά της απέναντι στον Πακιστανό δράστη που, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αρχές,ομολόγησε ότι κακοποίησε άγρια τη 15χρονη κοπέλα στην Πάρο.

Μέχρι σήμερα δεν δόθηκε καμία εξήγηση ούτε για την κουκούλα που του φόρεσαν,ούτε για την ξαφνική μείωση κατά 2 χρόνια της ηλικίας του με αποτέλεσμα να πάει στις φυλακές ανηλίκων.

Πολλά λέγονται και γράφονται για ύποπτες διασυνδέσεις του δράστη αλλά ακόμα και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τρέχοντα προβλήματα και τις νέες περικοπές που σχεδιάζονται σε μισθούς και συντάξεις.

Βλέπετε το αίμα και το σπέρμα πάντα έπαιζαν πρώτο θέμα στις ειδήσεις ανεξαρτήτως δράστη και θύματος.Ποσώς μάλλον τώρα που προστατεύεται κατά προκλητικό τρόπο το πρόσωπο ενός αλλοδαπού δράστη (παράνομα ευρισκόμενου στη χώρα) που τέλεσε ένα αποτρόπαιο έγκλημα σ' ένα κοσμοπολίτικο νησί.

Ο ίδιος ο νυν πρωθυπουργός της χώρας είχε υποσχεθεί προεκλογικά να βγάλει τις κουκούλες από κάθε παράνομο κι εδώ βλέπουμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να κάνει ακριβώς το αντίθετο από τη μέχρι τούδε πρακτική της.Εχουμε δει προφίλ και ανφας τις φωτογραφίες παιδεραστών,ιερόδουλων με AIDS,ακόμα και παιδιών που έπαιζαν τους "τρομοκράτες" με  κατσαρόλες και ξαφνικά κρύβουν το πρόσωπο ενός εγκληματία που αυθαίρετα θεωρήθηκε ανήλικος,αν και στη χώρα μας ο 18 χρονος είναι ενήλικας!

Πιστεύουμε πως επιβάλλεται να δοθεί άμεσα μια υπεύθυνη απάντηση από την ηγεσία της Δικαιοσύνης γιατί τα όσα ειπώθηκαν σήμερα για το θέμα από την Εισαγγελία Σύρου είναι τουλάχιστον αστεία.
Ζείδωρον


Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επικοινώνησε πριν λίγο με την Εισαγγελία Σύρου στο τηλέφωνο 2281082396 και ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιο λόγο ο αρμόδιος Εισαγγελέας αποφάσισε να κρυφθεί το πρόσωπο του Πακιστανού βιαστή που πολτοποίησε τη ζωή της 15χρονης Μυρτώς και πως ταυτοποίησαν, τόσο ο ανακριτής όσο και ο Εισαγγελέας την ηλικία του.
Κι αυτό καθότι σύμφωνα με πληροφορίες από την σφάλεια υποστηρίζουν πως τα έγγραφα που είχε ετοιμάσει ο Αχμέτ για να επιστρέψει εσπευσμένα στο Πακιστάν τον εμφανίζουν να έχει γεννηθεί το 1991.
Ακολουθεί ο διάλογος:
“Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό. Έχουμε ανωτέρους…»
-Οφείλετε μια εξήγηση στους Έλληνες πολίτες. Ποιος αποφάσισε ότι ο Πακιστανός είναι ανήλικος;
«Ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα…»
-Έγινε ταυτοποίηση στοιχείων  με τις Αρχές του Πακιστάν; Πως ξέρουμε την πραγματική του ηλικία;
….
-Ποιος αποφάσισε να του φορέσουν κουκούλα και να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό του τη στιγμή που εμφανίζονται επιχειρηματίες με χειροπέδες, ιερόδουλες του AIDS με χειροπέδες κλπ.
-«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ρωτήστε τον Εισαγγελέα. Αυτή τη στιγμή είναι βάρδια ο κ. Καραγιάννης στο τηλέφωνο  2281082296…»
Επιχειρήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον κ. Καραγιάννη αλλά το τηλέφωνο δεν απαντούσε.

Διαβάστε κι αυτό:
Ποιος προστατεύει τον «Πακιστανό Δράκο» ;

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη, μήπως η Δικαιοσύνη έχει
μετακομίσει απο τα μεγαρα Δικαιοσύνης και
έχει βρεί καταφύγιο στα δικά μας χέρια ;
Αναρωτιέμαι, γιατι ενώ πλειοψηφούμε στο
τί είναι Δίκαιο αποφεύγουμε την εφαρμογή
και μετατοπίζουμε την ευθύνη σε άνομους.

Read more: Go to TOP and Bottom