Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ακόμα ψάχνω τις δόσεις μου…. Χα!!!… Χα-χά!!!…


 === Πέμπτη σήμερα 16-8-2012, και μετά τις διαδοχικές μαλακίες του Υπουργείου Οικονομικών, περί καταβολής των 3 διμηνιαίων δόσεων σε …6 μηνιαίες, έεε!!!! είπα κι΄ εγώ, καιρός είναι κάπου θα κάτσει η μπίλια, μετά από τόσων ημερών ….δημόσια διαβούλευση μουγκολαλούντων!!!
  === Μπήκα στο e-mail μου να λάβω το ειδοποιητήριό μου, αλλά ΤΖΙΦΟΣ…. Ο υπουργός κλοπιμαίων της τροϊκάνικης συγκυβέρνησης με αγνοεί αλλά δεν χάνω την έμφυτη ευφυΐα μου.
  === Ανοίγω το μπαούλο με τα πολύτιμα, βγάζω το Username μου και τον κωδικό μου και μπουκάρω στο TaxisNet να πάρω τις δόσεις μου. Ξανά ΤΖΙΦΟΣ. Ίχνος και απόλυτη αφάνεια οι δόσεις μου και αρχίζουν να με καταλαμβάνουν τα στερητικά μου σύνδρομα.
  === Που τον βρήκαν τον μαλάκα και τον υπουργοποίησαν, όταν ο εγκέφαλός του, όχι στις διακοπές του 15Αύγουστου, αλλά στις διακοπές των Πάσχα και των Χριστουγέννων εξακολουθεί να ρεμβάζει. Κι΄ ούτε ένα μήνυμα αναμονής….
  === Το χειρότερο (και μου σπάει τα νεύρα) είναι οι πρωινές λεζάντες στα κανάλια, που μας προτρέπουν να μπούμε στο TaxisNet για να καμαρώσουμε τον πολλαπλασιασμό των δόσεων, που η αρρωστημένη φαντασία του σιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη, από 3 διμηνιαίες, τις…. «μεγάλωσε» σε 6 μηνιαίες.
  === Μόνη παρηγοριά η προβλεψιμότητα του αρχιμαλάκα. Το προείπαμε!!! Τούτος ο γαλάζιος γκαγκάς και απατεώνας, είναι χειρότερος από τον πρασινογκαγκά. Ας προσέχαμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Σημείωση:τουλάχιστον μέχρι τις 11:37 πμ δεν είχε αλλάξει κάτι!Οπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υποικ σε ραδιοφωνικό σταθμό το σύστημα άρχισε να δουλεύει από τις 12 το μεσημέρι!Είπε ότι είναι πολύ απλό οι δε ηλικιωμένοι μπορούν να πάνε στην εφορία να εξυπηρετηθούν! Δεν δοκιμάζετε να πάτε ως απλός πολίτης να δείτε τι εξυπηρέτησης θα τύχετε;

2 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Ωρα 19.23'
Δόσεις "γιόκ" ακόμη, στο Τάξιςνετ!!!!!

Από το πρωΐ μας πρήξανε στις ειδήσεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αρα φίλε Σταύρο έχει δίκιο ο Μπαρμπανίκος!Εγώ δεν μπήκα αλλά ακούσα με τ' αυτιά μου τον κύριο Θεοχάρη στις 15:30 περίπου να εξηγεί στους ακροατές του Realfm πως όλα δουλεύουν ρολόι μετά τις 12:00 μμ και γι' αυτό έβαλα τη σημείωση!!!!!
Ψυχραιμία,εδώ είναι Ελλαδάρα στα χέρια των ανίκανων να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να επιβάλουν φόρους.

Read more: Go to TOP and Bottom