Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ενώ ο θάνατος του Ελληνα εμποράκου έχει πιστοποιηθεί αρμοδίως,εντοπίστηκε άλλη μία αποθήκη με εκατομμύρια προϊόντα «μαϊμού»


Ο θάνατος του Ελληνα εμποράκου που επιμένει να κινείται στα νόμιμα πλαίσια είναι πια γεγονός εδώ και μήνες!Κάτι ο ΦΠΑ,κάτι η αποδυνάμωση του αγοραστικού κοινού,κάτι οι εισφορές και τα νοίκια κάτι το γενικό κατρακύλισμα της αγοράς από τα αλλεπάλληλα μέτρα ο Ελληνας μικρομεσαίος νόμιμος επιχειρηματίας έφτασε κάτω από τα όρια αντοχής του εξ' ου και τα δεκάδες χιλιάδες λουκέτα.

Το κράτος και οι φορείς του αρκούνται απλά στην καταγραφή των ενώ την ίδια ώρα το παραεμπόριο οργιάζει παράλληλα με τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.Που και που δε "ανακαλύπτεται" και μία αποθήκη με "μαϊμού" προϊόντα για ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Οποιοσδήποτε άσχετος περπατήσει πέριξ του Βοτανικού,της Κουμουνδούρου και του Κολωνού βλέπει  πάμπολλες αποθήκες,που από μακριά κάνουν μπαμ πως εξυπηρετούν το παραεμπόριο.Μόνο το επίσημο κράτος και οι καθ' ύλην αρμόδιοι τις "ανακαλύπτουν" στη χάση και στη φέξη!

Κι όμως αν ήθελαν παρακολουθώντας απλά ένα "πραματευτή" του πεζοδρομίου και των Προπυλαίων θα διαπίστωναν πανεύκολα από που προμηθεύεται την  πραμάτεια του!
Πόσα δισεκατομμύρια αλήθεια χάνει απ΄αυτή την ιστορία το κράτος:
Τι εμποδίζει την πλήρη εξάρθρωση αυτού του κυκλώματος;

Αλλη μία αποθήκη με πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα «μαϊμού» εντοπίσθηκε χτες, στο Βοτανικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξένιος Ζευς», βρέθηκε χτες 7/8 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Παπαμακαρίου, στο Βοτανικό, αποθήκη 800τ.μ., με μεγάλο αριθμό παραποιημένων προϊόντων.

Στους χώρους της αποθήκης εκτιμάται ότι υπάρχουν πάνω από 1.000.000 υποδήματα, τα οποία αποτελούν προϊόντα παραποίησης αυθεντικών ειδών.

Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία καταμέτρησης των προϊόντων, ενώ έχουν ενημερωθεί όλες οι συναρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες και ιδίως η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που θα διενεργήσει περαιτέρω τιμολογιακό και φορολογικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom