Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τρίτωσε το κακό στην Πάρο-Νέο αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα


Τρίτωσε το κακό στο Κυκλαδίτικο νησί σε διάστημα μόλις 3 εβδομάδων!
Τα ξημερώματα σήμερα κι ενώ ακόμα δεν έχει γίνει η κηδεία του άτυχου ταξιτζή,νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Νάουσα, στο σημείο όπου σιγοκαίει το καντηλάκι στη μνήμη του.
Συγκεκριμένα ομάδα νεαρών Ιταλών (12 τον αριθμό) που βγήκε στις 5 τα ξημερώματα από μπαρ της περιοχής συνεπλάκη με 4 νεαρούς Ελληνες για τα μάτια μιας ιταλίδας.
Βγήκαν μαχαίρια και κατσαβίδια με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της κοπέλας στο χέρι και το σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των νεαρών στο θώρακα.

Το ΕΚΑΒ της Πάρου,όπως καταγγέλλεται δεν έφθασε ποτέ στο σημείο της συμπλοκής ενώ η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση.
Διεξάγονται ήδη ανακρίσεις για το αιματηρό επεισόδιο ενώ οι πληροφορίες για την εθνικότητα του τραυματία,που διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Νάξου,είναι συνκεχυμένες ακόμα.
Είθε η Μεγαλόχαρη που γιορτάζει μεθαύριο να κάνει το θαύμα της και να βάλει τέλος στο κακό που χτυπάει ανελέητα φέτος την όμορφη Πάρο.
==============
Nεότερες πληροφορίες λένε ότι ο σοβαρά τραυματισμένος είναι Ιταλός και η Αστυνομία αναζητάει 4 Ελληνες για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 5 αλλοδαπών υπηκόων Ιταλίας!

«ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 13 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τεσσάρων ημεδαπών που προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε υπηκόους Ιταλίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στην Πάρο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τεσσάρων ημεδαπών, που αναζητούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αλλοδαπών υπηκόων Ιταλίας στην Πάρο.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί (13-8-2012) στη Νάουσα της Πάρου, ύστερα από διαπληκτισμό, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ ομάδας -12- Ιταλών και -4- ημεδαπών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό -5- Ιταλών.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας από αυτούς φέρει σοβαρό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του δεξιού πνευμοθώρακα. Η προανάκριση διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμού Νάουσας Πάρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom