Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Βραβείο «γκαγκαδισμού» απονέμουμε στον Σαμαρά-Μπενάκη για τη βλακωδέστατη δήλωση «είμαι οικονομολόγος»


  === ΑΙΣΧΟΣ — Μόνο ένας ψυχοπαθής, ενώ εκπροσωπεί μια χώρα ως πρωθυπουργός της, θα δήλωνε δημόσια ενώπιον άλλου ηγέτη, ότι είναι οικονομολόγος για να προσδώσει στις αρλούμπες του ανύπαρκτο κύρος.
  === Συνέβη και αυτό και ένας Θεός ξέρει τι άλλο μας περιμένει και από τον γαλάζιο γκαγκά. Μόνο ένας βλαμμένος και στερημένος πραγματικών γνώσεων εκστομίζει τέτοια κοτσάνα με τέτοιο λοφίο.  «Ξέρετε? Είμαι οικονομολόγος και σαν οικονομολόγος, αυτό δεν το δέχομαι!!!» είπε ο γαλάζιος λαχανόκηπος.
 === Κι” εγώ είμαι ρε γαμώτο, και επί πλέον ξέρω ότι 2+2=4, αλλά δεν κάνω έτσι, ούτε είχα ποτέ καμιά τρομάρα μήπως και με αμφισβητήσει η Άντζελα Δημητρίου. Αυτός παραχάζεψε… Έτσι και τον διορίσει το ΚΙΣ πρόεδρο δημοκρατίας, πάει!!! Θα τον χάσουμε…
  === Τώρα, φοβούμαι, ότι προσβάλθηκε από τη Angela Kasner-Μέϊρκελ, όταν είπε πως η Γερμανία μας έστειλε αφιλοκερδώς την «tax force» αλλά μια ο ύποπτος Καπελέρης, μια ο ύποπτος Διώτης και τώρα ο ύποπτος Στασινόπουλος, δεν επιθυμούσαν ούτε επιθυμούν να έχουν σχέση μαζί τους και ούτε καλημέρα δεν τους λένε. Σιγά μη καταδεχτούν οι ληστές μας τα φροντιστήρια των Γερμανών κατά της φοροδιαφυγής. Αυτά είπε μέσα στη γλύκα της η Μέϊρκελ-Kasner και παραλίγο να του ξεκολλήσει αμφότερους τους αμφιβληστροειδείς του γαλάζιου γκαγκά. Πιθανόν λοιπόν, κάπου εκεί να αποκολλήθηκε ο ανεγκέφαλός του και να αισθάνθηκε την ανάγκη να μας γνωστοποιήσει ότι έχει πτυχίο οικονομολόγου και είπε τον αυνανισμό του και μόλις πρόλαβε…..
  === Εμείς εδώ, οι 7.241 αρχισυντάκτες και παραχαράκτες του διαδικτύου, τιμάμε πάντα τη βλακεία όπου αυτή εμφανίζεται σωρηδόν και με ποικιλία και τη βραβεύουμε πολλάκις κατ΄ έτος.
  === Εύγε σου κόπανε πρωθυπουργέ της πλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom