Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το έργο πολιτικής απατεωνιάς «ο Στουρνάρας υφαντής» τελειώνει μαζί με τις Αμερικάνικες εκλογές


 === Λέγει μου ο «Τ.Ν.» :
  === «Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ (ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΝΤΕ!!!) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!
  === ΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ  ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!
   === ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ????
   === ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ????? ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο …ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
   === ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ…..»

  === Φίλε μου, η μεγάλη καούρα των Αμερικάνων (που μετατώπισαν το 2009 την οικονομική κρίση με τα κλεμμένα των εβραιοσιωνιστών από μεγάλες αμερικάνικες επενδυτικές τράπεζες), είναι να φτάσουν ήρεμα την 6 Νοεμβρίου 2012, ημέρα διενέργειας των αμερικάνικων εκλογών. Από την επομένη, προβλέπω ότι θα αρχίσουν τα όργανα στη διαπασών. Ο Σαμαράς και τα τσιράκια της συμμορίας, είναι ενήμεροι, όπως και οι σιωνιστές ηγέτες της Ευρώπης, γι΄ αυτό και κρατάει ζεστό το «οραμα» μετάβασης στη δραχμή, ακριβώς με τις ίδιες ηλίθιες εβραιοπρακτικές που ακολουθούσαν οι σιωνιστές ιδιοκτήτες του ψευδοΠΑΣΟΚ, να μετακυλήσουν την ευθύνη, σε έστω ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό «μέτωπο» τύπου ΣΥΡΙΖΑ.
  === Ένας από τους αγράμματους εγράμματους αχυράνθρωπους του προδοτικού καθεστώτος, που χρησιμοποιήθηκαν με το αζημίωτο για να υφανθεί η συνωμοσία των τραπεζιτών και των μεγαλοκεφαλαιούχων, ήταν και ο κατασκευασμένος «τραπεζίτης» Στουρνάρας. Να τον θυμάσαι. Θα είναι από τους πρώτους που θα εξαφανιστεί νύχτα….
Τα γεγονότα θα τρέχουν με πρωτόγνωρες ταχύτητες μετά την 6-11-2012….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom