Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αφαντοι οι ληστές δολοφόνοι της Πάρου - Βίντεο με δηλώσεις μαρτύρων από τον τόπο της νέας τραγωδίας

Ερευνες σε Πάρο και Νάξο για να βρουν τους δράστες της ληστείας και της εν ψυχρώ δολοφονίας του ταξιτζή στη Νάουσα

Νέα τραγωδία στο νησί της Πάρου!
Αδίστακτοι ληστές τράπεζας σκότωσαν έναν αθώο άνθρωπο,που προσπάθησε να τους φράξει το δρόμο.

Σκηνικό τρόμου στήθηκε και πάλι σήμερα το πρωί στη Νάουσα της Πάρου με πρωταγωνιστές τρείς αδίστακτους ληστές οι οποίοι εισέβαλαν οπλισμένοι στην Αlpha Bank και πυροβόλησαν κατά την έξοδό τους σκοτώνοντας τελικά έναν 54χρονο ταξιτζή, ο οποίος επιχείρησε να τους σταματήσει.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γαμπρός της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου κι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του γιατί προσπάθησε να εμποδίσει τους αδίστακτους ληστές,που ήδη είχαν αρπάξει περίπου 45.000 ευρώ από την τράπεζα.

Οι δράστες παραμένουν άφαντοι παρά την μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας και Λιμενικού.Αμεσα στην Πάρο έφτασε κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για να συνδράμει στις έρευνες.

Ακόμα κι αυτή την ώρα ελικόπτερο της Αστυνομίας περιπολεί από ψηλά στην περιοχή της Πάρου,έρευνες διεξάγονται και στη Νάξο διότι είναι πολύ πιθανόν οι δράστες να έχουν περάσει απέναντι αφού το μέρος όπου άφησαν το αυτοκίνητο  με το οποίο διέφυγαν βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Πάρου (στη Νταμουλή,ανάμεσα σε Μάρμαρα και Αμπελά) πάρα πολύ κοντά στη Νάξο.

Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε κάποια sites λένε ότι οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη των δραστών,ενώ δίνεται και η περιγραφή ενός αδύνατου,ψηλού άνδρα με κοτσίδα.

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παρακολουθήστε στο βίντεο από τον parianostypo.gr  τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες για το τραγικό συμβάν στη Νάουσα της Πάρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom