Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Κοντός και η παρέα του...
και δίχως κάλυψη, λόγω διαμαρτυρίας

«Τα όσα τραγελαφικά έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας, δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα έγιναν κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 31ης Ιουλίου».

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
«Τα παιδιά της Πάρου να βγουν δυναμικά μπροστά»


«Η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στην Πάρο με τον μουσικό Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφορμή τη συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Λευκών με τίτλο: «Οι Μέρες του Φωτός», το περασμένο Σάββατο 28 Ιουλίου. Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του επαναλαμβανόμενου συνεδρίου «Η Ελλάδα Μπορεί» που διεξάγεται στο «Σπίτι της Λογοτεχνίας» στις Λεύκες».

Και με τη βούλα Εμπορικό Φεστιβάλ
«Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας στις 31/7/2012 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το 1o εμπορικό φεστιβάλ στην Παροικιά και Νάουσα, στις 15/8 και στα εννιάμερα της Παναγίας».

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Πάρου
«Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη Σύρου σύσκεψη για την Πάρο».

Ψίθυροι... του Αυγούστου
«Ο Ροκονίδας πάντως μετά την αποχώρηση όλων των συμβούλων της αντιπολίτευ-
σης - που έμεινε μόνος - πέτυχε κάτι το ακατόρθωτο αυτή την εποχή για το ΚΚΕ. Με την αποχώρηση των συνδυασμών «Πάρος - ΑΞΙΑ» και Κίνησης Ενεργών Πολιτών, ήταν επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης!».

Η Αγγελική Καρποδίνη | Θύμα της... αποσυμφόρησης των φυλακών | Της Μπ. Μπιζά
«Όπως έγινε γνωστό, εξιχνιάστηκε η δολοφονία που συγκλόνισε την παριανή κοινωνία αλλά και όλη την Ελλάδα, της ηλικιωμένης γυναίκας που υπέστη μαρτυρικό θάνατο μέσα στο διαμέρισμά της, αφού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από κάποιον ληστή».

Υπόθεση Χρυσής Ακτής
Κατηγορίες για την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας

«Δηλαδή, υπάρχουν σαφείς βολές για το χειρισμό του επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου τις πρώτες κρίσιμες στιγμές του συμβάντος. Βολές πάντως, που η δημοσιογραφία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει. Δηλαδή, είναι εσωτερική υπόθεση της αστυνομίας».

Οι αποσπασματικές λύσεις | Του Δ.Μ.Μ.
«Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 31ης Ιουλίου μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και θα διαβάσετε αναλυτικά σε άλλη στήλη της εφημερίδας μας, ήταν και μερικές προτάσεις για την αναβάθμιση και προβολή της παλιάς αγοράς Παροικιάς».

Η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει μπροστάρης των εξελίξεων | Του Κιμ. Κοτσώνη
«Το χτίσιμο του Νέου Ελληνικού Κράτους να αρχίσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Εκδηλώσεις της ΟΠΑΣ
«H Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων (ΟΠΑΣ), στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της φετινής περιόδου, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις στο νησί μας».

Στη μικρή Μ... | Του Αντ. Δαβανέλου
«Δεν θα ακολουθήσω, ούτε τις προτροπές των φίλων, ούτε την «κοινωνικά ορθή» παραίνεση: «ποτέ δεν λειτουργούμε (και δεν γράφουμε ...) εν θερμώ!» Θα αφήσω να με παρασύρει η ίδια η θερμότητα του γεγονότος».

ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!» | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Στα τέλη του 19ου αιώνα τα ιδεώδη της κλασικής αρχαιότητας είχαν επανέλθει με το κίνημα του ρομαντισμού και απολάμβαναν της εκτίμησης της δυτικοευρωπαϊκής διανόησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom