Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον 8ο όροφο στην οδό Μεσογείων


- Δραματικές εκκλήσεις της κόρης και του συζύγου της να κατέβει
- Διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθεί να τη μεταπείσει
- Πυροσβέστες έχουν αναπτύξει ειδικό στρώμα στο ισόγειο


Συναγερμός έχει σημάνει σε πυροσβεστική και αστυνομία καθώς μια γυναίκα έχει ανέβει στον 8ο όροφο, στην ταράτσα του συγκροτήματιος "Πολιτεία" όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντιναν, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίσσονται στο ισόγειο του συγκροτήματος όπου βρίσκεται ο σύζυγος, αλλά και το ένα από τα τρία παιδιά της που την εκλιπαρούν να μην κάνει πράξη την απειλή της.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν την 50χρονη γυναίκα σε αυτό το σημείο, ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι την άκουσαν να λέει πως ζητά την αποφυλάκιση του γιου της.

Στο ισόγειο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, ενώ αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής που ανέπτυξαν ειδικό στρώμα.

Ήδη διαπραγματευτής της αστυνομίας έχει προσεγγίσει τη γυναίκα από την διπλανή ταράτσα του συγκροτήματος σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει και να τη μεταπείσει.
newsit

update(15:00):Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τη γυναίκα που επί 3,5 ώρες απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 8ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος της Μεσογείων.
O διαπραγματευτής άρπαξε στην αγκαλιά του και έσωσε τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει τη στιγμή που η 46χρονη σηκώθηκε όρθια.
Η 46χρονη Στέλλα Κίτσα ζητούσε την άμεση αποφυλάκιση του γιου της που έχει οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενος για δολοφονία. Ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν εμπλέκεται στη δολοφονία που έγινε στο Ζεφύρι τον 21 Οκτωβρίου του 2011. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έλεγε στους διαπραγματευτές "θέλω να δω το παιδί μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom