Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΑΜΟΣ: Aυτοκτόνησε 72χρονος με την καραμπίνα του!

Καμιά ανακοίνωση από την Αστυνομία

Έστειλε την συζηγό του να ψωνίσει και έκανε πράξη την μεγάλη απόφαση που είχε πάρει!

Πήρε την καραμπίνα, την έστρεψε στο προσωπό του και πυροβόλησε!
Όμως η βολή δεν τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά και έτσι με 2ο γέμισμα έδωσε την χαριστική βολή!!!

Πρόκειται για έναν 72χρονο από το χωριό Παγώνδα της Σάμου όπου την περασμένη Κυριακή το πρωί, έδωσε τέλος στη ζωή του κάνοντας πράξη τα υπονοούμενα που άφηνε στους συγχωριανούς του, τις προηγούμενες ημέρες και βέβαια σε κανέναν δεν ήταν πιστευτά όλα όσα έλεγε.

Όταν επέστρεψε η γυναίκα του από τα ψώνια στο σπίτι, τότε βρέθηκε μπροστά στο θλιβερό θέαμα με τον άντρα της να είναι μέσα στα αίματα νεκρός!

Στον τόπο του συμβάντος πήγε προσωπικό της αστυνομίας Σάμου και το άψυχο σώμα του 72χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σάμου για νεκροψία, νεκροτομή.

Θέλουμε να επισημάνουμε για πολλοστή φορά την τακτική της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου που κρατά στο ''σκοτάδι'' τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, όπου δεν τους ενημερώνει για αρκετά συμβάντα, όπως και στο συγκεκριμένο γεγονός όπου το μάθαμε μέσω του ''ράδιο αρβύλα''.

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα πρέπει να μας απαντήσει γιατί συμβαίνει αυτό και βγαίνουν ανακοινώσεις μόνο για τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε πως τα στοιχεία της αυτοκτονίας του 72χρονου από τον Παγώνδα προήλθαν κατόπιν πληροφοριών που συλλέξαμε και οποιοδήποτε λάθος (παρόλο που έχουν διασταυρωθεί) θα οφείλεται στην μη ενημέρωση των αρχών.
http://i-samos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom