Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εξήντα (60) χρόνια μέλος ληστοσυμμοριών και ζητά από εμάς, να του δώσουμε υλικό σκανδάλων ο φαταούλας και κλανιάρης Πάγκαλος

Θα μάθατε ότι ο Θ. Πάγκαλος άνοιξε site,όπου ζητάει οι πολίτες να του στείλουν ιστορίες τους που να αποδεικνύεται το ρητό του "Μαζί τα φάγαμε"!
Προς το παρόν διαβάστε την άποψη του Μπαρμπανίκου:

  === ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΙΧΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ????
 === Αυτός ήταν πάντα και έτσι θα ψοφήσει ο απόγονος του Γαλλοεβραίου τοκογλύφου αργυραμοιβού και επαγγελματία παρόχου έμμισθων προξενικών υπηρεσιών σε οποιονδήποτε PanGallo.
  === Ποτέ δεν υπήρξαν Αρβανίτες οι φασίστες πολιτικοί απατεώνες και δυνάστες Pangallo. Εισαγόμενοι από το Παρίσι, μέσω Ιταλίας, όπου άφησαν μέρος της φάρας τους. Ούτε για κατούρημα δεν σταμάτησαν στην Ήπειρο.
  === Επί 90 χρόνια κορόϊδευαν τους κατοίκους της Αττικής για να καταληστεύουν και τις ψήφους τους, συμμετέχοντες σε πολιτικά σχήματα, από την άκρα δεξιά, μέχρι τη Κομμουνιστική αριστερά.
  === Κλανιές με ανεξίτηλα χρώματα βόθρου, δεν θα σβήσουν ποτέ, ψευτοθόδωρε…
  === ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΨΗ ΦΑΔΕΡ…… ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ……

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Η παροιμία λέει ...
Όταν ο διάβολος δεν έχει δουλειά....

Read more: Go to TOP and Bottom