Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Λουκέτο 5 ημερών στην επιχείρηση που εργάζοταν ο "δράκος" της Πάρου!!!!

Τελείως τυχαία μετά την άγρια κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο ο κυκλαδίτης υπουργός εργασίας διέταξε ελέγχους για ανασφάλιστους εργαζόμενους στο νησί κι όπως διαβάζουμε στο Εθνος ανακάλυψε σε ολόκληρη την Πάρο μονάχα δύο περιπτώσεις!!!


Ρε συ Βρούτση είσαι σίγουρος ότι πήγαν οι επιθεωρητές στην Πάρο;
Επίσης αν η νομοθεσία προβλέπει τόσο "εξαντλητική" ποινή για την ανασφάλιστη εργασία τότε είναι σα να προτρέπει τον κάθε επιχειρηματία να προσλαμβάνει ανασφάλιστους κι αν του κάτσει,σιγά στο πράμα,ποιος θα ελέγξει αν έκλεισε 5 μερούλες ή όχι;
Ζείδωρον

Λουκέτο πέντε ημερών επιβλήθηκε, με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, στην επιχείρηση που εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός, ο οποίος κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο στα τέλη του περασμένου μήνα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων του ΣΔΟΕ στο νησί μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, διαπιστώθηκε ανάλογη παράβαση και επιβλήθηκε αντίστοιχη ποινή σε ακόμα μία επιχείρηση η οποία απασχολούσε παράνομους μετανάστες.

Το υπουργείο Εργασίας προχωρεί στις εν λόγω ενέργειες εφαρμόζοντας τις νέες αυστηρές ποινές που προβλέπει η υπουργική απόφαση όταν οι επιθεωρητές του ΣΕΠΕ και οι ελεγκτές του ΙΚΑ εντοπίζουν αδήλωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πως βασταξανε....μεχρι πότε γμτ θα μας δουλεύουν;

zeidoron dtsoukas είπε...

Οσο τους ανεχόμαστε Ρίκη μου αυτοί θα μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα γιατί δεν έχουν τσίπα!

Read more: Go to TOP and Bottom