Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αυτός είναι ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής που 'χει 45 αστυνομικούς για τη φύλαξή του

Λύθηκε κι αυτός ο γρίφος,όπως αποκαλύπτει το "Κουτί της Πανδώρας",ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής που 'χει 45 αστυνομικούς για τη φύλαξή του!
Αν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που εξάρθρωσε τη 17 Νοέμβρη και ψήφισε δύο μνημόνια με"κλειστά" μάτια να αποτελεί σημαντικό στόχο "τρομοκρατών" σε μια χώρα που ο ίδιος υπήρξε για σειρά ετών ο υπεύθυνος της Δημόσιας τάξης και ασφάλειας!
Τι διάολο ασφάλεια είναι αυτή που έφτιαξε ώστε να χρειάζεται μια διμοιρία αστυνομικών για να βγει από το σπίτι του;Κι είναι και λαοπρόβλητος άρτι ψηφισθείς από τον Ελληνικό λαό!
Να τον χαιρόμαστε για μια ακόμα φορά το Μιχαλάκη κι ας μας στοιχίζει 1 εκ. ευρό!
Ζείδωρον

Την ώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και ο φόβος έχει φωλιάσει στις γειτονιές της Αθήνας, περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί απασχολούνται στη φύλαξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημόσια πρόσωπα, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες φύλαξης της ΕΛ.ΑΣ, δίχως κανένα προκαθορισμένο κριτήριο που να αφορά την προσωπική τους ασφάλεια.

Ως αποτέλεσμα χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να ριχτούν στη μάχη της εγκληματικότητας αναλώνονται στην παροχή υπηρεσιών τύπου «μπάτλερ» σε VIP πρόσωπα.
Ωστόσο, αυτό που κυριολεκτικά προκαλεί το λαϊκό αίσθημα είναι η είδηση ότι πρώην υπουργός και νυν βουλευτής διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 45 αστυνομικούς, οι οποίοι τον φυλούν σε 8ωρες βάρδιες. Ο λόγος; Για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος φαίνεται ότι διαθέτει ένα ολόκληρο στρατό για τη φύλαξή του με κόστος που ανέρχεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Το www.koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Νίκο Καραδήμα, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι υπάρχει πρώην υπουργός και νυν βουλευτής ο οποίος διαθέτει φρουρά 45 ατόμων. Μάλιστα ο κ. Καραδήμας έδωσε και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την έλλειψη προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα, υποστηρίζοντας ότι στη Νέα Σμύρνη, όπου υπηρετεί ο ίδιος, υπάρχουν 30 αστυνομικοί για τη φύλαξη και προστασία 400.000 κατοίκων. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι θα πρέπει όλοι αυτοί οι αστυνομικοί να επιστρέψουν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή κατά γενική ομολογία είναι αποδυναμωμένα.

Κύκλοι του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη πάντως διαψεύδουν ότι η φρούρησή του είναι τόσο μεγάλη και όπως λένε, η μεγάλη του φρούρηση είναι αναγκαία γιατί αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους. Το θέμα με το πώς φρουρούνται τόσοι στόχοι και αν οι δυνάμεις που διατίθενται είναι αναντίστοιχες με τη φρούρηση των πολιτών, είναι ένα θέμα που ανέδειξε πρόσφατα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom