Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο


Αυτοκτόνησε 31χρονος με καραμπίνα στην Ηλεία
Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 31χρονος άντρας, χθες το βράδυ πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στο χωριό Κούμανι της Αρχαίας Ολυμπίας, στο δρυοδάσος της Φολόης.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιό του, χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 31χρονος στήριξε το όπλο στο κεφάλι του και βρήκε τη δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη «φεύγοντας» με αυτό τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Ο πυροβολισμός έκανε τους οικείους του και τους γείτονες να τρέξουν και να δουν το κακό που είχε συμβεί.

Προανάκριση διενεργεί για τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό άντρα στην αυτοκτονία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.
=========

ΕΠΟΠ αυτοκτόνησε στη Σάμο αφού τον μήνυσαν για σεξουαλική παρενόχληση

Θρίλερ στη Σάμο με τον θάνατο ενός ΕΠΟΠ ,που οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν σε αυτοκτονία.
Η υπόθεση περιπλέκεται ,γιατί χθες σύζυγος συναδέλφου του νεκρού, είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του κατηγορρώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση!

Οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος υπαξιωματικός αυτοκτόνησε πιθανόν με εντομοκτόνο ή φυτοφάρμακο.
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, από την προανάκριση προέκυψε πως είχε προηγηθεί καταγγελία 30χρονης ημεδαπής εναντίον του, για απόπειρα βιασμού σε βάρος της, στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Ειδικότερα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση, σε υπαίθριο χώρο όπου είχε σταθμευμένο το όχημά της, ο 33χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία, χωρίς να το καταφέρει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βαθύ της Σάμου, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα να συνηγορούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom