Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ομολόγησε ο Πακιστανός την επίθεση στη 15χρονη στην Πάρο - Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  ο 21χρονος Πακιστανός έσπασε κατά την ανάκριση από τις αρχές και ομολόγησε πως είναι ο δράστης της άγριας επίθεσης σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο.

Ο δράστης, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του, χωρίς ωστόσο να πει για ποιους λόγους το έκανε.Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι ήθελε να της κλέψει το κινητό και η κοπέλα τον αντιλήφθηκε,κάτι που δεν πείθει τους αστυνομικούς.

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων DNA προέκυψε με σαφήνεια ότι ο νεαρός αλλοδαπός που προσήχθη σήμερα(;) το πρωί στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής είναι ο δράστης της άγριας κακοποίησης της ανήλικης στην Πάρο.

Η αστυνομία  διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν να τον έχει προσαγάγει μέρες νωρίτερα.Κι όμως δεν ήταν φήμες αλλά πλήρες ρεπορτάζ από πολλές πηγές!

Στις 19:30 σήμερα το απόγευμα αναμένεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστο Μανούρα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom