Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Στα χέρια της Αστυνομίας Πακιστανός που κακοποίησε τη 15χρονη στην Πάρο;

Θεωρείται ο βασικότερος ύποπτος και κρατείται στη ΓΑΔΑ

Τροπή-σοκ παίρνει η υπόθεση- θρίλερ με τη 15χρονη που βρέθηκε άγρια χτυπημένη, ημίγυμνη και σεξουαλικά κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει
επικεντρώσει πλέον την έρευνά της σε 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος. Ο αλλοδαπός, κρατείται και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε αυτόν, καθώς πιθανότατα πρόκειται για τον “ύποπτο άνδρα που πέρασε δύο φορές μπροστά” από τη 15χρονη, όπως υπέδειξε από την πρώτη στιγμή η μητέρα της άτυχης κοπελίτσας που φώναζε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο αλλοδαπός, εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Λίγες ώρες μετά από το φρικιαστικό περιστατικό, ο ύποπτος έφυγε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα (όπου προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας για άσχετο λόγο με το συμβάν και προέκυψαν τα άλλα στοιχεία).

Ο ίδιος επικαλείται ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Όμως, υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο: Η μητέρα του θύματος είπε ότι είδε να περνά από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο. Η περιγραφή και τα ρούχα, ταιριάζουν με την εμφάνιση που είχε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός Πακιστανός.

Τώρα, αυτό που αναμένεται είναι ο έλεγχος γενετικού υλικού που θα δείξει αν όντως είναι αυτός ο δράστης. Το DNA από τα ρούχα και τα άλλα αντικείμενα που είχε εγκαταλείψει στο δωμάτιο όπου έμενε, στην Πάρο, ο Πακιστανός και συνέλεξαν οι άνδρες του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.

Η κατάσταση της 15χρονης παραμένει κρίσιμη, αλλά είναι σταθερή.
πηγή

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μη μιλάτεεεεεεεεεεεεεεε ρατσιστές....μην ακούσω κουβένταααααααααα σας έστειλα στον Αλέξη....

Ανώνυμος είπε...

Skotoma i moni timoria

Read more: Go to TOP and Bottom