Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ληστεία με βροχή πυροβολισμών και καταδίωξη στην Κυψέλη


- Ο ληστής φορούσε βερμούδα και έγινε αντιληπτός την ώρα της ληστείας από άντρες της άμεσης Δράσης
- Με την απειλή όπλου κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο από μία κοπέλα και να εξαφανιστεί
- Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται στα στενά της Κυψέλης
- Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για τραυματισμό αστυνομικού

Σκηνές άγριας Δύσης έζησαν αργά το απόγευμα όσοι βρίσκονταν στην Κυψέλη,συγκεκριμένα στη συμβολή Φαέθοντος και Δάφνιδος,όπου επικράτησε πανδαιμόνιο, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ αντάλλαξαν πυρά με έναν αδίστακτο ληστή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ όταν ένας ληστής, σύμφωνα με πληροφορίες Έλληνας, μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην οδό Βελβενδούς και με την απειλή καλάσνικοφ προσπάθησε να κλέψει τις εισπράξεις από τα ταμεία.



Εκείνη την ώρα έγινε αντιληπτός από μοτοσικλετιστές αστυνομικούς και τότε σήμανε συναγερμός.
Ο δράστης βγήκε έξω από το σούπερ μάρκετ και άρχισε η βροχή πυροβολισμών,ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσαν και χρήματα από τη ληστεία στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής πυροβόλησε περισσότερες από πέντε φορές κατά των αστυνομικών, ενώ και εκείνοι με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά! Στους τριγύρω δρόμους επικράτησε πανδαιμόνιο με τους πολίτες να προσπαθούν να κρυφτούν σε όποιο σημείο μπορούσαν ή ένιωθαν ασφαλής.

Τότε ο ληστής κατάφερε με την απειλή του όπλου και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που το οδηγούσε μία γυναίκα,λίγο πιο κάτω από το σημείο της συμπλοκής με τους Αστυνομικούς,στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μυτιλήνης, κυριολεκτικά την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, επιβιβάστηκε και εξαφανίστηκε.

Φυσικά, στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού.

Κάποιες πληροφορίες μιλάνε για ελαφρύ τραυματισμό πολίτη στο λαιμό από αδέσποτη σφαίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom