Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μοτοπορεία διαμαρτυρίας από την Αθήνα στη Χαλυβουργία απόψε στις 19:30


Μοτοπορεία Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική [43η]

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν σε συνεννοηση με τους Χαλυβουργούς την Τετάρτη 25/7/2012 την 43η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Αν είναι τα ΜΑΤ να προασπίζουν το δικαίωμα στην εργασία σε αυτή την χώρα τότε καλά θα κάνουν να επέμβουν στα γραφεία των λαμόγιων των off shore επιχειρήσεων, των εικονικών δανείων για δήθεν επενδύσεις και των επιχορηγήσεων από την Ευρωπαϊκή ένωση που κατέληξαν σε λογαριασμούς στην Ελβετία και να πράξουν ανάλογα! Αυτοί μαζί με τους πολιτικούς έχουν δημιουργήσει στρατιές ανέργων. Και όχι να εφαρμόζουν την δήθεν πυγμή μιας κυβέρνησης που μέσα στη χώρα το παίζει μάγκας προς τους πολίτες και εκτός συνόρων έχει κάνει την υπόκλιση και την δουλοπρέπεια τέχνη!
Φαίνεται όμως ότι η δικαστική, εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία συνεργάζονται άψογα και σε χρόνους ρεκόρ μόνο όταν πρέπει να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των λίγων, σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα είναι «δύσκολα», «περίπλοκα» και οι διαδικασίες παίρνουν χρόνο! Όσο για τα ΜΜΕ τόσο καιρό κώφευαν στον αγώνα των χαλυβουργών αλλά ενδιαφέρθηκαν όταν έπρεπε να διαβάλουν την εικόνα τους
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας υποστηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία που παρά τις επεμβάσεις των ΜΑΤ συνεχίζεται. Θα συγκεντρωθούμε στις 19:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και θα αναχωρήσουμε στις 19:30.
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://goo.gl/maps/zGdB
ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://g.co/maps/zkxss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom