Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ηττηθήκαμε;;; "Δηλώσεις" των πολιτικών αρχηγών για την ήττα και λοιπά


  • Χάσαμε 4 – 2 από την Γερμανία στο ποδόσφαιρο. Και τι έγινε λοιπόν; Ένα παιχνίδι είναι όπου 22 μαντράχαλοι με κοντοπαντέλονα κλωτσάνε ένα τόπι. Να ήταν μπάσκεττότε να το καταλάβουμε.
  • Δήλωση Σαμαρά για τη χθεσινή ήττα: Η εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, με το εξωφρενικό ποσοστό του 27% περίπου, είχε τα καταστροφικάαπότελέσματα που όλοι είδαμε για την εθνική μας. Καλώ .... τον Ελληνικό λαό να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή αυτή.
  • Δήλωση Βενιζέλου για τη χθεσινή ήττα: Ζητήσαμε να μεταβεί στο Γκτανσκ εθνική αντιπροσωπεία στην οποία θα συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η άρνησή του είχε τις καταστροφικές συνέπεις που όλοι είδαμε.
  • Δήλωση Κουβέλη για το χθεσινό αποτέλεσμα: Η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να μπορέσει η εθνική ομάδα να αντισταθεί στην Γερμανική και μάλιστα να σημειώσει δύο τέρματα. Τώρα καταλαβαίνουν όλοι αυτοί και, εν προκειμένω, ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημασία της συμμετοχής της αριστεράς στο κυβερνητικό σχήμα. Ελπίζουμε στην Κουμουνδούρου να αντιλαμβάνονται τις ιστορικές τους ευθύνες, μιας και είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως, αν μετείχε στην κυβέρνηση και οΣΥΡΙΖΑ, το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό και σίγουρα ευνοϊκό για την εθνική μας.
  • Επειγόντως αργά χθες το βράδυ συνεδρίασαν από κοινού τα κομματικά όργανα τηςΧρυσής Αυγής. Πήραν μέρος ο Γ.Γ. του κόμματος, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ιστορικός ηγέτης της παράταξης και ο Ν. Μιχαλολιάκος. Στο τραπέζι έπεσαν οι παρακάτω προτάσεις:
α) Να μην αναγνωρισθεί το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα καθώς οι κινητήριοι μοχλοί των Γερμανών Οζίλ, Κεντίρα αλλά και Μπόατεγκ είναι τουρκικής, ιρανικής καιγκανέζικης καταγωγής και δεν έχουν θέση στην εθνική ομάδα των Γερμανών. Η ιδέα απορρίφθηκε μιας και δεν είναι δυνατόν να αναγνωρισθεί η υπεροχή παικτών που δεν ανήκουν στην αρία φυλή.
β) Να αναζητηθεί ο ρόλος των ποδοσφαιριστών μας που πιθανά να υποστηρίζουν τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα να ελεγχθεί ο Γ. Μανιάτης που ευθύνεται για το κρίσιμο τρίτο γκολ από τον Κεντίρα. Το ίδιο και ο Σηφάκης. Είναι αδύνατον και ανιστόρητο Έλληνας παίκτης να χάνει από Πέρση. Οι ποδοσφαιριστές μας άμα τη επιστροφή τους και αφού δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις να δείξουν τη μεταμέλειά τους αποδίδοντας φόρο τιμής σε Μαραθώνα, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Πλαταιές. Δεν γινόταν να ηττηθούν από έναν ξανθό Γερμανό; Χάθηκαν οι Μπάντστουμπερ, Χούμελς,Ρόις , Σέρλε; από τον μελαμψό Πέρση έπρεπε να χάσουν;
γ) Να αποδοθούν ευθύνες στο παγκόσμιο σιωνιστικό κίνημα. Προπονητής με όνομαΓιοακίμ Λέβ και μάλιστα μελαχροινός δεν μπορεί να μην είναι Εβραίος.
δ) Να καταγγελθούν FIFA και UEFA. Εμείς που ανακαλύψαμε το επισκύριο, από όπου προήλθε το ποδόσφαιρο, πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε με το δέοντα σεβασμό. Κάθε αγώνας της Εθνικής μας ομάδας πρέπει να ξεκινά με το υπέρ της 4-0. Αν αυτό είχε συμβεί χθες θα είχαμε νικήσει.
  • Μέρα κι αυτή η χθεσινή!
α) Ο Πρωθυπουργός μπήκε για εγχείρηση στο νοσοκομείο
β) Ο Υπουργός Οικονομικών μπήκε στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο
γ) Η εθνική έχασε με 4-2 από τη Γερμανία.
Πολύ ακριβά πληρώσαμε την μη υπουργοποίηση του Κυριάκου! Δεν μπορούσε, τουλάχιστον, να γλυτώσουμε το τελευταίο;
  • Ευρωπαϊκό 2004: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα. Εδώ και ένα χρόνο στο μνημόνιο.
  • Ευρωπαϊκό 2008: Πρωταθλήτρια η Ισπανία. Ήδη στο κατώφλι του μνημονίου. 
  • Ευρωπαϊκό 2012: Με τη μεγαλοψυχία του ηττημένου και την αναγνώριση της ανωτερότητας του νικητή ευχόμαστε στην κ. Μέρκελ καλή συνέχεια και με το καλό η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!
από NEWS PRESS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom