Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε Παροικιά -Νάουσα
Μπλε η Αντίπαρος και τα χωριά της Πάρου
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

- Ικανοποίηση για τη συγκράτηση ποσοστών στο ΠΑΣΟΚ
- «Κρατήθηκαν» στην Παροικιά, ανέβηκαν στην Αγκαιριά οι Ανεξ. Έλληνες
- Παγιώνει ποσοστό στην Πάρο η Χρυσή Αυγή
- Ίσα βάρκα - ίσα πανιά η ΔΗ.ΜΑΡ.
- «Χάθηκε» το ΚΚΕ | Δεν υπάρχει έξω από την Παροικιά
- Εξαφανίστηκαν οι Οικολόγοι - Πράσινοι
- Βρούτσης - Συρμαλένιος - Ρήγας (επανεξελέγη), οι βουλευτές Κυκλάδων
«Καθαρή νίκη στην Αντίπαρο πέτυχε η ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον καθαρά το δεύτερο μεγάλο κόμμα, όπως στην Πάρο, έτσι και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
Ανένδοτη η Δημοτική Πλειοψηφία

«Η συζήτηση στο θέμα που έθεσε ο εμπορικός σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, σχετικά με τις προτάσεις που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της 19/6 για τα θέματα υγείας, απέδειξε περίτρανα ότι η δημοτική πλειοψηφία αρνείται να δημιουργήσει βασικές προνοιακές δομές στο νησί μας».

Ψίθυροι... Χαριτωμένοι ψήφοι στα νησιά μας
«Λοιπόν στο γνωστό 199ο εκλογικό τμήμα της Νάουσας με τα επίθετα από ΔΑ έως και Κου και τα συνήθως ευνοϊκά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά τα πράγματα ήρθαν τούμπα. Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η ΝΔ και τρίτο με μία ψήφο διαφορά από τον Καμμένο, το ΠΑΣΟΚ. Κάτι δεν δούλεψε καλά αυτή τη φορά νομίζω».

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς
«Από το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πάρου, ανακοινώθηκε ότι οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς Παροικίας Πάρου και Νάουσας Πάρου και για την περίοδο 2012-2013, θα γίνονται δεκτές από 2 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012».

Τι συμβαίνει στην άλλη άκρη του Αιγαίου; | Της Μπ. Μπιζά
«Ποια σχέση μπορεί να έχει ένα «Φάντομ», με έναν αγιορείτη μοναχό που κρατάει την ελληνική σημαία και την ανεμίζει εκεί, στο νοτιότατο άκρο του Άθω, με φόντο όλο γαλάζιο, ουρανό και πέλαγος; Ίσως αρκετοί το ξέρετε, ίσως τον ξέρετε και τον ίδιο, αν έχετε επισκεφτεί το Άγιον Όρος - το πρόσωπό του εδώ δεν φαίνεται αλλά η πράξη του είναι που του δίνει ταυτότητα».

Το παράδειγμα της Αλυκής | Του Δημ. Καλανδράνη
«Την Κυριακή 10 Ιουνίου όποιος βρέθηκε στην Αλυκή κατά τις οκτώμισι το βράδυ θα έβλεπε κόσμο μαζεμένο να στέκεται στο μόλο γύρω από ένα τραπέζι, ενώ από τα ηχεία ακουγόταν συνεχώς το ίδιο και το ίδιο τραγούδι σε ρυθμό μπάλου».

Μία πρόταση, μία διαφωνία μου | Του Δ.Μ.Μ.
«Σκοπός μου είναι να γράψω ότι μία ενδεχόμενη επίσκεψη ιδιωτών ιατρών, μία ή δύο φορές τον μήνα στο Κέντρο Υγείας Πάρου, θα αποτελέσει το άνοιγμα της Κερκόπορτας στο μεγαλύτερο δημόσιο αγαθό, που είναι η υγεία».

Η Σκιαδά 5η στην Ελλάδα
Στην κατηγορία έως 11 ετών

«Η μικρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, Κατερίνα Σκιαδά, κατέκτησε την πέμπτη θέση στην κατηγορία νεανίδων στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων».

Ξεκίνησε η γιορτή ποδοσφαίρου
400 παιδιά απ' όλες τις Κυκλάδες στην Πάρο

«Το 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διεξάγεται σε γήπεδα της Πάρου και διοργανώνεται από τον Νηρέα, ξεκίνησε σήμερα επίσημα τους αγώνες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom