Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τα κάλπη-κα τα λόγια τα μεγάλα


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 28 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Tο μνημόνιο είναι εδώ ενωμένο-δυνατό» και ρεπορτάζ για τη γαργάρα της επαναδιαπραγμάτευσης. Αέρας κοπανιστός οι υποσχέσεις της κυβερνητικής τρόικας. Σκληρή γραμμή με ψίχουλα «στήριξης» από τη Γερμανία. (Σελ.3)

ΕΥΡΩΣΥΝΟΔΟΣ:
Οι Γερμανοί τζογάρουν με τη μοίρα της Ευρώπης. Αμετακίνητη η Μέρκελ στην πολιτική της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, τινάζει στον αέρα τον ευρωπαϊκό νότο και την προοπτική της ενωμένης Ευρώπης. (Σελ. 4)

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Κακή αρχή, με λάθη, προχειρότητα και σύγχυση. Πριν καν ορκιστεί η κυβέρνηση παραιτήθηκαν δύο υπουργοί Με μια άλλη διατύπωση: «Η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται…» (Σελ. 6,7)

ΣΥΡΙΖΑ: Θερμό καλοκαίρι με πορεία προς το λαό και εξαντλητικό έλεγχο και κριτική προς την κυβέρνηση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επενδύσει στο μέλλον. (Σελ. 8,9)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου», ένα βιβλίο από τις εκδόσεις «Ποντίκι», βασισμένο στην απόρρητη αμερικανική αλληλογραφία για τα πετρέλαια και τον έλεγχο του πιο «δημοφιλούς» πελάγους της Μεσογείου. (Σελ. 48, 49)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Νίκος Μαστοράκης: «Ανέκαθεν ήμαστε ρατσιστές». Ακόμη: Οι «καυτές πατάτες» του νέου υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, «Καλήν εσπέραν αφεντάδες», Γελάτε γιατί χανόμαστε και Πιέρ Πάολο Παζολίνι: «Ή μένεις αθάνατος και ανέκφραστος ή εκφράζεσαι και πεθαίνεις».

ΣΤΟ «ΙΝ VITRO» που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»: Πνιγμοί, τσιμπήματα, θερμοπληξία, αφυδάτωση: Όλοι οι τρόποι για να προστατευθείτε από τις... παγίδες του καλοκαιριού. Πλαστική χειρουργική: Βελτιώστε τις ατέλειες οικονομικά αλλά αποτελεσματικά. Οικογενής υπερχοληστεριναιμία: Πώς το... γονίδιο της χοληστερίνης επηρεάζει την υγεία των παιδιών μας. Η δίαιτα της... ξαπλώστρας: Υγιεινά σνακ για θανατηφόρο κορμί στην παραλία. Τι κρύβουν οι κρυάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom