Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ... ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΝ???


Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου... Στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς... Δυσκολευόταν να βρει μεροκάματο λένε όσοι τον γνώριζαν

Τρομαγμένος ο Βενιζέλος από την οργή του κόσμου αναβάλλει προγραμματισμένη συγκεντρωση στην περιοχή...

"Η οικονομική κρίση είναι αυτή που με οδήγησε στην απονεννοημένη ενέργεια", έγραφε ο αυτόχειρας στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1.

Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί, όταν ο 60χρονος άντρας, το μικρό όνομα του οποίου ήταν Αλέξανδρος, βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο στη Νίκαια. Οι περαστικοί που αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές και έπειτα από λίγη ώρα άντρες της αστυνομίας κατέβασαν τον άτυχο άντρα από το δέντρο που είχε κρεμαστεί.

Εν τω μεταξύ, μετά την είδηση της αυτοκτονίας του 60χρονου άντρα, ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα (χτες)Τετάρτη συνάντηση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου με φορείς της Β' Πειραιά στη Νίκαια.
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom