Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου για την τύχη του Παναιτωλικού

Η ιστορική ομάδα φαίνεται να ξαναγυρίζει στα πέτρινα χρόνια

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στο Δημαρχείο του Αγρινίου για το μέλον της ιστορικής ομάδας του Παναιτωλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΠΑΕ έχει παραιτηθεί και ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας επιμένει στην αποχώρησή του!
Στη σύσκεψη μετέχουν ο Δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός,ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός και ο Κωστούλας σε μια κοινή προσπάθεια να αναλάβει νέα διοίκηση στον Παναιτωλικό και να μην καταφύγουν για λύση στο πρωτοδικείο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.agrinionews.gr

update:Πήρε τη διερευνητική εντολή ο Ερασιτέχνης
Kομβική ήταν η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φ. Κωστούλας στο δημαρχείο με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και τον δήμαρχο Αγρινίου Π. Μοσχολιό. Ο κ. Κωστούλας αφού ενημέρωσε και επίσημα ότι τόσο αυτός όσο και όλο το δ.σ. της ΠΑΕ έχουν ήδη παραιτηθεί, κάλεσε τον ερασιτέχνη να ξεκινήσει επαφές ώστε να βρεθεί μια προσωρινή διοίκηση που θα τρέξει τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Στεργίου αποδέχθηκε την πρόταση και από απόψε κιόλας ξεκινάει επαφές τόσο με φορείς της πόλης όσο και με το δήμαρχο Αγρινίου για να δει τις προθέσεις τους και το κατά πόσο και αν μπορούν να βοηθήσουν. «Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να προχωρήσει η ομάδα», μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στεργίου ενώ όπως επίσης μας είπε μέσα σε δυο τρεις μέρες θα έχει συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δ.σ. ώστε να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται μέχρι τέλους του μηνός στο πρωτοδικείο και να πάρει νομιμοποίηση η νέα διοίκηση καθώς «η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλη και οι υποχρεώσεις τρέχουν» σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου του ερασιτέχνη.

Ο κ. Κωστούλας από τη μεριά του ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την ομάδα εντελώς καθαρή χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ οι μετοχές του συλλόγου παραμένουν προσωρινά στα χέρια του κ. Κωστούλα μέχρι να μεταβιβαστούν είτε στον ερασιτέχνη, είτε σε κάποιον επενδυτή που πιθανώς προκύψει στην πορεία, είτε –στην έσχατη περίπτωση- στη διοίκηση πρωτοδικείου που θα οριστεί στην πορεία και εάν οι προσπάθειες βιώσιμης λύσης δεν τελεσφορήσουν.

Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom