Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Μας φλόμωσαν στο ψέμα
Γυμνάσιο Παροικιάς και Κλειστό Γυμναστήριο και άλλα έργα, στο συρτάρι

«Με απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης κ. Θ. Μωραϊτίδη (που υπογράφηκε στις 3/5 και δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας) απεντάχθησαν ως ανενεργά 5.409 έργα».

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ...
Η μαρίνα Νάουσας στον «αυτόματο»

«Η μαρίνα Νάουσας (ένα βασικό έργο υποδομής για το νησί μας) έχει γίνει αντικείμενο συμφερόντων, ενώ κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τον τρόπο λειτουργίας της κατά την
περσινή χρονιά, αλλά ούτε και τον τρόπο που θα λειτουργήσει φέτος».

Βραβεία για τον Ν. Στέλλα

«Με θέμα τη «θυσία του Νικόλα Στέλλα και πως αυτή φωτίζει τη ζωή μας σήμερα» η ΚΔΕΠΑΠ πραγματοποίησε διαγωνισμό έκθεσης σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους των Γυμνασίων».

Ψίθυροι... Γιάννη μου το μαντήλι σου

«Με την επίσκεψη Τσίπρα στο Παρίσι ένα εμπεδώσαμε και εμείς οι ιθαγενείς στη χώρα. Το επώνυμο Παπανδρέου αποτελεί ύβρη σε όλα τα υπόλοιπα πολιτισμένα κράτη».

Ο τουρισμός είναι αντιμνημονιακός; | Του Κ. Δραγάτη
«Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει περισσότερο κακό στη διεθνή εικόνα της χώρας ένα πανό διαμαρτυρίας οποιουδήποτε στην Ακρόπολη, και δεν κάνει κακό η δήλωση ενός μεγαλοξενοδόχου - συνδικαλιστή στα κανάλια που λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ασφάλεια γιατί η αστυνομία δεν συνέλαβε αυτόν που κρέμασε το πανό στην Ακρόπολη;».

Κάποιοι στην Πάρο παίζουν με τα νεύρα μας | Του Δ.Μ.Μ.
«Μόνο, που την ίδια στιγμή το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν στη Νάουσα για παραλαβή ασθενή μετά από τηλεφωνική κλήση που είχε δεχθεί το ΕΚΑΒ. Όταν πήγαν εκεί (Νάουσα) οι ΕΚΑΒίτες διαπίστωσαν ότι κάποιοι τους είχαν στήσει φάρσα».

Η Άλωση και το «Τζαμί των ρόδων» | Της Μπ. Μπιζά
«Ξημέρωνε η 29η Μαΐου του 1453. Ήταν η πιο μαύρη άνοιξη της Πόλης, αυτή που είχε περάσει».

Η φτώχεια δε φορολογείται, η ηλιθιότητα φορολογείται!... | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Δραματικές εκπλήξεις μας περιμένουν όλους φέτος όσον αφορά τη φορολογία οικονομικού έτους 2012. Τα μέτρα Βενιζέλου, που πάρθηκαν τελευταία, δείχνουν
την παντελή ανικανότητα, (ο πιο επιεικής όρος), του κρατικού μηχανισμού στην είσπραξη εσόδων».

Να σταματήσουν οι κραυγές | Του Κιμ. Κοτσώνη
«Να δημιουργήσουμε το Ελληνικό Εθνικό Μέτωπο ενάντια στον πόλεμο του 4ου Ράϊχ της Διεθνούς Οικονομικής Επιβουλής. Όλοι μαζί μπορούμε».

Φροντίδα για τα ιπποειδή
«Την επόμενη Πέμπτη 31 Μαΐου θα επισκεφθεί την Πάρο (για πρώτη φορά) το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF) που εδρεύει στην Αγγλία».

Νεκρή φώκια στα Λιβάδια
«Μία θηλυκή ενήλικη φώκια, μήκους περίπου 2 μέτρων, εκβράστηκε την Πέμπτη 24/5 το μεσημέρι στα Λιβάδια Παροικιάς».

Ανήλικη συμμορία στην Πάρο
Δικογραφία για 7 οικογένειες!

«Απίστευτο γεγονός αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες στο νησί μας, με τη προσαγωγή 7 ανηλίκων διαρρηκτών».

Το σχολείο των ονείρων μας | Νέοι/ες ΣΥΡΙΖΑ Πάρου
«Μία ινδιάνικη παροιμία έλεγε πως ένας πολιτισμός κρίνεται από το πώς η κοινωνία φέρεται στους ηλικιωμένους, στους ανήμπορους και στα παιδιά. Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τις κομμένες συντάξεις και για τα ιδρύματα που κλείνουν. Θα μιλήσουμε για τα παιδιά».

Εκτός τελικού ο ΑΟΠ
Εκτός τελικού και ο Νηρέας

«O Αθλητικός Όμιλος Πάρου τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού έχασε και στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου με 2-1 και 4-1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom