Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο Ολυμπιακός τη νίκη και το πρωτάθλημα κι ο Παναιτωλικός την... άγουσα (βίντεο)

Ετσι είδε... ποιητικά και σκιτσογραφικά την καθοριστική ήττα του Παναιτωλικού μας από τον Ολυμπιακό ο φίλος Κώστας Καστρινός

...και το ποδόσφαιρο με τους κανόνες της ζωής πορεύεται:"ο θάνατός σου η ζωή μου"!
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του 1-0 μέσα στο Αγρίνιο στέφθηκε πρωταθλητής για 39η φορά στην ιστορία του,αντίθετα ο Παναιτωλικός επιστρέφει... άδοξα στη δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Μακάρι στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να αντιστρέψει την κατάσταση αλλά κατά πως φαίνεται το πουλάκι έχει πετάξει!
Ζείδωρον

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του αγώνα από το Γηγενή Αγρινιώτη



Πίκρα,θλίψη,απογοήτευση και κατήφεια για τους φίλους του Παναιτωλικού.
Το όνειρο της superleague φαίνεται να τελείωσε για την ιστορική ομάδα μετά και τη σημερινή ήττα με 0-1 από τον Ολυμπιακό,αν και η παρτίδα χάθηκε στα 4 τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με Δόξα και Λεβαδειακό που δεν σταυρώσαμε ούτε βαθμό.Κρίμα γιατί αυτό το πρωτάθλημα ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Παναιτωλικού αν όχι για να πρωταγωνιστήσει,τουλάχιστον να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του.

Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο στο Αγρίνιο ο Γολιάθ κι ο Δαυίδ,Παναιτωλικός και Ολυμπιακός,πάλεψαν επί 90 και κάτι λεπτά με νικητή τον κατά τεκμήριο δυνατότερο!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του ενώ ο Παναιτωλικός έχει μόνο μαθηματικές πλέον ελπίδες για τη σωτηρία του.
Το παιχνίδι παρά το άγχος που διακατείχε και τις δύο ομάδες δεν ήταν άσχημο.
Στο πρώτο ημίχρονο παρότι ακυρώθηκαν δύο γκολ του Ολυμπιακού σωστά ως οφσάιντ η κατοχή της μπάλας ήταν 52 - 48 υπέρ του Ολυμπιακού.Ο Παναιτωλικός στο 25'  είχε μια καλή φάση για γκολ όταν μετά από σέντρα του Ρότσα η κεφαλιά του Αναστασιάδη  πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στη λήξη του ημιχρόνου στο 45' Ο Τσενάμο θα βγάλει πολύ ωραία την προβολή του Αμπντούν από πολύ κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς με τον Μιραλάς στο 53' και να κόψει τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού.
Παρά την απογοήτευση η Αγρινιώτικη ομάδα συνέχισε να κοιτάζει τον πρωταθλητή στα μάτια.Ο Τάκης Λεμονής προσπάθησε με τις αλλαγές να βοήθησει για κάτι καλύτερο αλλά ....
Η πρώτη φορά που επισκέφτηκε ο Παναιτωλικός την εστία του Ολυμπιακού ήταν το 69' με το Χαριστέα το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε εύκολα ο Μέγιερι. Κι ένα καλό σουτ του Ρότσα στο 88' στην αγκαλιά του ερυθρόλευκου τερματοφύλακα.

Η λήξη του αγώνα στο 94' βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,αντίθετα συναισθήματα στις τάξεις του Παναιτωλικού που μετράνε τα κουκιά για τα υπόλοιπα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό εκτός και Αρη στο Αγρίνιο αλλά δεν βγαίνουν!

Παναιτωλικός (Λεμονής):Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Μητρόπουλος(86' Καραμαλίκης), Σιόντης, Ρότσα, Θεοδωρίδης(61' Ακαλέ), Καμαρά, Άντι(61' Φερνάντες),Χαριστέας.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε):Μέγιερι, Τοροσίδης(46' Μοντέσκο),Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν(78' Φουστέρ),Καζίμ,Αμπντούν(82' Τζιμπούρ),Μιραλάς.
Γηγενής Αγρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom