Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΠΑΤΩΣΑΜΕ Στοιχεία ΣΟΚ για το Πάσχα του τουρισμού
«Ουδέποτε στο παρελθόν η Πάρος δεν είχε δει το Πάσχα τόσο λίγο κόσμο. Τα όσα είδαμε στους δρόμους τόσο στην περιφορά του Επιταφίου, αλλά και το βράδυ της Ανάστασης έβαλαν τους πάντες σε σκέψη».

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ «Στις Κυκλάδες κατέρχονται για να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών 23 κόμματα με 85 συνολικά υποψήφιους βουλευτές».

 Πέτρος Γούλιας (Ανεξάρτητοι Έλληνες): «Οι Κυκλάδες βασανίζονται άδικα»
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κατάστημα όπως οι περισσότεροι Κυκλαδίτες για το οποίο φοβάμαι ότι μπορεί να κλείσει, αν αφήσουμε να συνεχιστεί η κρίση που προκαλούν η «τρόικα», το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Είμαι ένας «κανονικός άνθρωπος» με την έννοια ότι έχω να πληρώσω το ρεύμα, τους φόρους, τα χαράτσια, τους προμηθευτές μου. Γνωρίζω λοιπόν, τον καθημερινό κόπο όλων μας για να επιβιώσουμε».

Αναστάσης Γκίκας:
«Το ΚΚΕ αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας και την πρώτη γραμμή αντεπίθεσης»
«Το ΚΚΕ ούτε θέλει ούτε επιδιώκει να βαδίζει μόνο του. Και δεν βαδίζει μόνο του. Δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι, νέα πρόσωπα, συμπορεύτηκαν μαζί μας και δίπλα μας όλο το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες».

Ανεξήγητη πίεση στους γονείς
«Η εμμονή του κ. Μ. Κωβαίου για να δοθεί με κάθε τρόπο η συγκατάθεση των γονέων για το ασφαλιστήριο έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά ακόμα έχει προκαλέσει ο τρόπος που γίνεται πλέον η προσέγγιση των γονέων. Δηλαδή, με γραμματοκομιστές τους διευθυντές των σχολείων, που δεν έχουν καμία υποχρέωση να διευθετούν υποθέσεις του αντιδημάρχου Πάρου».
 
Ψίθυροι...
«Προσπαθώ να καταλάβω το πολιτικό στίγμα του κόμματος που κατεβαίνει στις εκλογές με τον εξής λιτό τίτλο: «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος». Όποιος κατάλαβε το πολιτικό του στίγμα του κόμματος παρακαλώ να ειδοποιήσει και τη στήλη».

 Να πέσει το χρήμα... | Του Δ.Μ.Μ.
«Με όσες διαφωνίες και αν εκφράζονται για τον παραλιακό δρόμο η ουσία παραμένει μία Και αυτή είναι τα τρία εκατομμύρια ευρώ...».

 Ποιοι θα μας σώσουν; | Της Μ. Μπιζά
«Διαβάζω κάθε εβδομάδα στον τοπικό τύπο τις ανακοινώσεις που δημοσιεύει το ΚΚΕ, αυτοπαρουσιαζόμενο ως το κόμμα που θα μας σώσει από την χρεοκοπία του καπιταλιστικού συστήματος».

 Κάποια ρητορικά ερωτήματα στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο | Του Χαρ. Μαλινδρέτου «Με τις δικές σου σοφές εισηγήσεις και πέρα από κάθε έννοια συνταγματικότητας πέρασες το πρώτο μνημόνιο με υπογραφή Παπακωνσταντίνου και το δεύτερο με δοτό πρωθυπουργό χαλκεύοντας δεσμά δεκαετιών για τους Έλληνες πολίτες».

Αρχαία λατομεία Μαραθίου | Της Αικ. Ζέρβα
«Τα δύο αυτά έργα (αξιοποίηση λατομείων και μονοπατιών δια μέσου των οποίων μεταφέροντα οι ογκόλιθοι στο λιμάνι) αν σεβόμαστε τον τόπο μας, πρέπει ο καθ' ένας με ότι δυνάμεις διαθέτει να προσπαθήσει ώστε να αξιοποιηθούν σε πρώτη και βασική προτεραιότητα!».

 «Καταιγίδα» στην Παροικιά ΑΟΠ - Φιλώτι 4-1
«Ο Άρης Λάπη φαίνεται ότι βρήκε το μαγικό ραβδάκι για τον ΑΟΠ και από την μέρα που ανέλαβε προπονητής της Παριανής ομάδας, το σωματείο του νησιού μας έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom